Κόλαφος η Δανάη Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Φουρέιρα - «Να μην μας νοιάζει μόνο η δουλειά μας, η τηλεθέαση»

Ξέσπασε στον αέρα του Πάμε Δανάη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος η Δανάη Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Φουρέιρα - «Να μην μας νοιάζει μόνο η δουλειά μας, η τηλεθέαση»

Πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα κανάλια είναι σήμερα 24/1 η συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα όπου για πρώτη φορά "έσπασε" τη σιωπή της για την εγκυμοσύνη και μίλησε για τις αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε, αλλά και για τους πρώτους τρεις μήνες που έμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι - διαβάστε την εδώ.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ξέσπασε και για τις εκπομπές που μιλούσαν για την εγκυμοσύνη της, την ώρα που η ίδια δεν ήξερε αν αυτό το παιδάκι θα έρθει τελικά στον κόσμο.

Το ξέσπασμα της Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Φουρέιρα

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA, ξέσπασε κατά αυτών των εκπομπών, λέγοντας ότι δεν πρέπει να κοιτάνε πάντα την τηλεθέαση. Εκείνοι μάλιστα γνώριζαν πως περιμένει παιδάκι, όμως δεν έλεγαν τίποτα.

«Διάσημοι άνθρωποι που αγαπάμε και θαυμάζουμε μοιράζονται τις δυσκολίες τους και κάποιοι άνθρωποι αυτό δεν το σέβονται. Τι εννοώ για να μη με πουν πάλι ξινί και αυστηρή. Αν μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, εμείς εδώ ξέραμε ότι η Ελένη είναι έγκυος. Υπάρχουν άνθρωποι, όπως σε κάθε χώρο, που δεν το σεβάστηκαν αυτό. Αυτό που λέει η Ελένη ότι “ήθελα να περάσω τη δυσκολία μου μόνη μου, είχα τα άγχη μου, αλλά άκουγα όλη μέρα να σχολιάζεται η εγκυμοσύνη μου”, παιδιά είναι πολύ δύσκολο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ένας άνθρωπος που είναι τώρα στο σπίτι μπορεί να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος, το τι σημαίνει να περνάς τη δυσκολία σου και να βλέπεις στο βωμό της αναπαραγωγής και της δημοσιότητας να σχολιάζεται. Από εκεί και πέρα περνάει στο χέρι της διακριτικότητας της κάθε ομάδας, του κάθε παρουσιαστή να σεβαστεί μια γυναίκα, η οποία μπορεί να παλεύει».

Κλείνοντας: «Είναι ωραίο να σεβόμαστε και να μην μας νοιάζει μόνο η δουλειά μας, η αναπαραγωγή, η τηλεθέαση. Να μας νοιάζει η ψυχή κάθε ανθρώπου που μπορεί να περνάει κάτι».

H τοποθέτηση της Μαγγίρα

Το θέμα σχολίασε και η Μπέτυ Μαγγίρα στην εκπομπή της, Ποιος είναι πρωινιάτικα.

«Θα πω τώρα κάτι που εμένα δεν με συμφέρει ουσιαστικά, κάνοντας αυτή την εκπομπή αλλά δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω… βάζω κι εμένα μέσα, διότι όλοι μας το κάνουμε αυτό. Δυστυχώς, όταν υπάρχει μία φήμη, καλό είναι να μη βγαίνουμε και τη λέμε, εάν σε περίοδο εγκυμοσύνης δεν βγει πρώτα να το πει η ίδια».

«Όσο κι αν είναι η δουλειά μας και να αναπαράγουμε ειδήσεις και κουτσομπολιά, σε μία τέτοια ευαίσθητη περίοδο μίας γυναίκας, δεν πρέπει να βγαίνουμε και να τα λέμε εμείς. Είδατε πως αισθανόταν η ίδια καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι για 3 μήνες μετά την αποκόλληση… να ακούει σε εκπομπές να σχολιάζουν την εγκυμοσύνη. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, να σεβόμαστε τουλάχιστον το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης» εξομολογήθηκε.

«Όταν πια το ανακοινώσει και η ίδια, να βγούμε να το πούμε κι εμείς. Δεν θα κερδίσουμε και κάτι στην τελική».

«Ο κόσμος που την αγαπάει τόσο πολύ, όταν είδε ότι ακύρωσε τις συναυλίες και θεώρησαν ότι μάλλον είναι έγκυος, τις περισσότερες φορές το κάνει με πολλή αγάπη, επειδή χαίρεται» σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να προσθέτει: «Αυτή η μικρή στιγμή τηλεοπτικά για κάποιον είναι τεράστια, είναι μήνες αγωνίας. Δεν θα μας δώσει κάτι εμάς, γιατί προχωράμε και σε επόμενη είδηση».

«Η τηλεόραση έχει ένα βήμα και μπορεί να το μάθει πολύ περισσότερος κόσμος. Άλλο ένα σάιτ, που μπορεί να μη μπαίνουν και πολλοί ή μεταξύ τους οι φανς να το συζητάνε, γιατί τη στηρίζουν και θέλουν να μάθουν τα νέα της. Όταν όμως γίνεται αντικείμενο συζήτησης παντού, σε τι δύσκολη θέση μπορεί να έρχεται μία γυναίκα; Δεν ξέραμε κι όλο αυτό που έχει περάσει. Εγώ εξεπλάγην» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.