Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Το επιβεβαίωσε μέσα από το Καλό μεσημεράκι - Εξελίξεις με τα προσωπικά της Ηλιάνας Παπαγεώργιου

Και όμως το είπε!

Το επιβεβαίωσε μέσα από το Καλό μεσημεράκι - Εξελίξεις με τα προσωπικά της Ηλιάνας Παπαγεώργιου
News 24.01.2023 16:57
Από Ελένη Μήτση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στο Καλό μεσημεράκι την Τρίτη 24/1 με το μοντέλο να μιλάει τόσο για τη συμμετοχή της στο My style rocks αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Είναι γνωστό, πως η Ηλιάνα έχει ξανά μπει στη θέση του κριτή, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται να κρίνεται (δείτε εδώ τα αιχμηρά σχόλια στο πρόσωπό της) για τη στάση της απέναντι στα κορίτσια με την Έλενα Χριστοπούλου να απαντάει για εκείνη:

«Τη βλέπω κούκλα, καλλονή και επαγγελματία. Είναι ένα κομμάτι πολύ δικό της, η μόδα. Γνώμη τους… Η Ηλιάνα είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Υπάρχει και το μοντάζ», είχε πει η Έλενα Χριστοπούλου.

Εκτός από τα επαγγελματικά της, με τα οποία είναι πολύ ευχαριστημένη η Ηλιάνα είναι γνωστό, πως είναι πολύ καλά και στα προσωπικά της, αφού είναι σε σχέση με τον Γιάννη Καραβάσανη.

Το μεταξύ τους έχει περάσει από πολλά κύματα, αφού η γνωριμία τους ξεκίνησε στην Αμερική και από ότι είπε η Ηλιάνα συνεχίζουν πολύ καλά μαζί.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί.

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει» είχε πει η Παπαγεωργίου για τη σχέση της.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την προσωπική της ζωής

«Είμαι σε μία πολύ ωραία φάση της ζωής μου. Ξέρεις…Όχι, δεν ξέρω, γι’ αυτό σε ρωτάω. Τα έχω πει αυτά, οπότε εντάξει σου απαντάω και τώρα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Η σημερινή νικήτρια του ριάλιτι - Τα σχόλια για το ντύσιμο της

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά...» - Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Γιάννη Καραβασάνη

Share