«Ήξερα ότι τελειώνουν οι μέρες του...» - Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της 

Τα σπαρακτικά της λόγια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήξερα ότι τελειώνουν οι μέρες του...» - Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της 

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη το βράδυ της Δευτέρας 23/1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Cash or Trash, αλλά και στην απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, την οποία ακόμα δε μπορεί να ξεπεράσει (δείτε εδώ τα τελευταία λόγια του Γιάννη Κοντούλη πριν φύγει από την ζωή).

«Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραίο γιορτή της χρονιάς που θέλει να έχεις πολλή αγάπη και να έχεις κοντά σου μόνο αγαπημένα πρόσωπα. Έχω καταπλητικές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Αυτά τα Χριστούγεννα όμως είναι πολύ δύσκολα για μένα και δεν ξέρω αυτό το «αστέρι» τι μπορεί να μου φέρει. Αυτή τη στιγμή νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου αλλά προσπαθώ με τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και πάρα πολύ καλούς φίλους να προχωρώ μπροστά.

Θέλω να ομολογήσω δημοσίως πως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ ικανοποιημένη και συγκινημένη συνάμα που έχουμε να προσφέρουμε στον κόσμο μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή για την οποία όλη την ημέρα ήταν καταπληκτικά τα γυρίσματα. Είναι το εορταστικό Cash or Trash. στο οποίο τα χρήματα από τα αντικείμενα που έφεραν οι καλεσμένοι και θα πωληθούν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που πραγματικά ευλογώ τον Θεό για αυτό. Ήταν καρμικό γιατί κατά καιρούς μού είχαν γίνει και άλλες προτάσεις να παρουσιάσω διαφορετικά πράγματα αλλά ούτε καν το σκεφτόμουν. Τώρα ήταν το σωστό timing», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η ίδια.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της

«Θέλω το Cash or Trash να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί για μένα αυτή τη στιγμή είναι βάλσαμο για την ψυχή μου. Ήρθε στην πιο άσχημη περίοδο της ζωής μου. Κι εκείνο που ήταν πάρα πολύ δύσκολο ήταν όταν το ξεκίνησα ήταν ο τελευταίος μήνας της ζωής του συζύγου μου που δεν το ήξερε κανείς», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε: «Εγώ ήξερα ότι τελειώνουν οι μέρες του και πραγματικά φέρθηκα με πολύ μεγάλο επαγγελματισμό και ήταν η πιο μεγάλη προσπάθεια που έχω κάνει».