«Μου είπε...» - Συγκινεί η Μοιραράκη με τα τελευταία λόγια του Γιάννη Κοντούλη πριν φύγει από τη ζωή

Με τρεμάμενη φωνή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου είπε...» - Συγκινεί η Μοιραράκη με τα τελευταία λόγια του Γιάννη Κοντούλη πριν φύγει από τη ζωή

Σε μια από καρδιάς και άκρως συγκινητική συνέντευξη είδαμε τη Δέσποινα Μοιραράκη στο Happy Day του Alpha, η οποία και προβλήθηκε την Τετάρτη 14/12 με δηλώσεις, που μόνο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή θα έκανε η γυναίκα (δείτε εδώ ολόκληρη τη συγκλονιστική συνέντευξη).

Το μείζον θέμα και αυτό, για το οποίο βλέπουμε τη Μοιραράκη να μιλάει περισσότερο με θλίψη αφορά στην πρόσφατη απώλεια του συζύγου της, του Γιάννη Κοντούλη, που ήταν το στήριγμά της τόσο ψυχικά όσο και επαγγελματικά όλα αυτά τα χρόνια (δείτε εδώ τον γιο της).

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο δύσκολα για την παρουσιάστρια, καθώς από τη μία θα τα περάσει με την οικογένειά της από την άλλη όμως θα λείπει από την παρέα τους ο Γιάννης (δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμα της ανήμερα της γιορτής της).

Σε κάθε περίπτωση, προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος της με αξιοπρέπεια και μέσα από τα πολύ δικά της άτομα, αλλά και από τη δουλειά της, που τόσο αγαπάει και πάντα αφιέρωνε έτσι και αλλιώς πολύ χρόνο σε αυτήν.

Τα τελευταία λόγια του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη πριν φύγει από τη ζωή

«Οι τελευταίες λέξεις που μου είπε ήταν “σε λατρεύω” δύο φορές. Θεώρησα ότι ήταν πολύ σημαντικό να αναφερθώ και στη στεναχώρια που είχε για τη δουλειά του και για τη μνήμη αυτού του ανθρώπου έπρεπε να το αναφέρω ως το παράπονο της ψυχής του», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Οι ώρες της Μοιράκη στο νοσοκομείο με τον σύζυγό της

"Φώναζε μου είπαν οι νοσοκόμοι "Δεσποινάκι, δεσποινάκι, δεσποινάκι". Δεν ήθελε να γίνει γνωστό το πρόβλημά του γιατί δεν ήθελε να στεναχωρήσει τους γονείς του. Τον έπαιρναν τηλέφωνο και τους έλεγε ότι βρίσκονται στο εξωτερικό για να μην τους στεναχωρήσουν. Τα ξημερώματα 4-4.30 το πρωί επί 20 λεπτά δεν μπορούσαν να την σηκώσουν να την βγάλουν οι νοσηλευτές, τον είχε πάρει αγκαλιά... ", είχε αποκαλύψει ο Δήμος Βερύκιος.