Αγέλαστος στην θάλασσα - Αποκλειστικές φωτογραφίες του Γιώργου Μοιραράκη 2 περίπου μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη

Συνεχίζει την ζωή του μετά την απώλεια του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγέλαστος στην θάλασσα -  Αποκλειστικές φωτογραφίες του Γιώργου Μοιραράκη 2 περίπου μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη

Ήταν 24/6 όταν ο πολυαγαπημένος σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, έφυγε από την ζωή, νικημένος πια από τον καρκίνο. Ο θάνατός του προκάλεσε τεράστια θλίψη και περισσότερο στην γυναίκα του αλλά και στον γιο της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιώργο.

Πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε και το μνημόσυνό του, με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly να απαθανατίζει την οικογένεια σε τραγική κατάσταση (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ωστόσο, τόσο η Δέσποινα Μοιραράκη όσο και ο γιος της προσπαθούν να προχωρήσουν τις ζωές του και να δεχτούν την νέα αυτή καθημερινότητα. Έτσι, ο φακός του Youweekly εντόπισε τον Γιώργο Μοιραράκη την ώρα που πήγαινε για μπάνιο στην θάλασσα, με τον ίδιο να έχει πετάξει τα μαύρα από πάνω του και να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του γιου της Δέσποινας Μοιραράκη

Φωτογραφίες του γιου της Δέσποινας Μοιραράκη 

Αποκλειστικές φωτογραφίες του γιου της Δέσποινας Μοιραράκη 

Το μήνυμα του γιου της Μοιραράκη για τον χαμό του Γιάννη Κοντούλη

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του χαμού του λατρεμένου συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, ναύαρχου Γιάννη Κοντούλη, που δημοσιοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 24/6. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τον «αέρα» του Happy Day, πρώτα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και έπειτα από τον Δήμο Βερύκιο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του συζύγου της, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί της το πρωί της Παρασκευής. «Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται...» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων...

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο μεγαλύτερος γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, ο Τάσος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατριό του.

«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Μοιραράκης.

 Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του γιου της Μοιραράκη για τον Κοντούλη