Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Ένα πράγμα όμως παραμένει...» - Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού μετά την ανακοίνωση του ALPHA για το Καλύτερα Δε Γίνεται

«Ναι πέρασαν τα χρόνια. Άλλαξαν πολλά»

«Ένα πράγμα όμως παραμένει...» - Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού μετά την ανακοίνωση του ALPHA για το Καλύτερα Δε Γίνεται
NDP Photos
News 24.01.2023 19:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

«Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Η αφοπλιστική της αμεσότητα, η διεισδυτική της ματιά πάνω στα γεγονότα, ο καίριος σχολιασμός της, ο δημόσιος λόγος της, οι σχέσεις που δημιουργεί και οι ιδιαίτερες ποιότητες που διαθέτει θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Γιατί… μόνο με τη Ναταλία… «Καλύτερα δε γίνεται»!», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Alpha.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού (που πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγείας της) θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, που έχουν στελεχώσει τις εκπομπές της από το 2008 μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία-κολάζ από την πρώτη σεζόν του «Μες στην καλή χαρά» και τη φετινή στο «Καλύτερα δε γίνεται», μια ανάρτηση την οποία συνόδεψε με μια πολύ όμορφη λεζάντα.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού μετά την ανακοίνωση του ALPHA

«Από το «Μες στην Καλή Χαρά» το 2010 στο «Καλύτερα δεν γίνεται» το 2023, άλλαξαν πολλά. Παρουσιαστές, συμπαρουσιαστές, ομάδες, χρώματα μαλλιών, ρούχα, μόδες, θεματολογίες. Χαίρομαι που σ αυτό το κανάλι ξεκίνησα να αγαπάω την ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου και να τη κάνω κομμάτι μου. Χαίρομαι για το φανταστικό παρεάκι του χτες, τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Θέμη (φίλο καρδιάς) τον Δημήτρη το Βασίλη και τη Μαίρη Κούσουλα που μ έμαθε να κολυμπάω!

Και ευγνωμονώ για το πολύτιμο παρεάκι του σήμερα. Τον Παναγιώτη τη Ναταλία, την Εβελίνα το Δημήτρη, τον Γιάννη, το Χρήστο, το Χάρη. Και το Βασίλη Δρυμούση που στέκεται βράχος στα κύματα. Ναι πέρασαν τα χρόνια. Άλλαξαν πολλά. Ένα πράγμα όμως παραμένει σταθερό σε όλα αυτά. Η βάση, το κανάλι, το σπίτι. Ένα πράγμα όμως παραμένει σταθερό σε όλα αυτά. Η βάση, το κανάλι, το σπίτι. Καλή μας συνέχεια @alphatv», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

«Η αγάπη σου, η στήριξή σου προς όλους, ο καλός σου λόγος και ο σεβασμός θα είναι συνώνυμα του ονόματος σου στην δουλειά αυτή! Να σκίζετε πάντα!» σχολίασε μάλιστα η Δανάη Μπάρκα στη Ναταλία Γερμανού.

«Ναταλάκιιιι μας… (η φωτό αυτή όντως από το 2010, αλλά το 2008 αρχίσαμε το μες την καλή χαρά…! 15 χρόνια πριν.. 15 ΧΡΟΝΙΑ!!!) Συγχαρητήρια Ναταλίιιιι @natalia_germanou και να έρθουν και άλλα πολλά πολλά», έγραψε με την σειρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ναταλία Γερμανού έκανε την πρόταση γάμου - Το άγνωστο παρασκήνιο για την σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου και του Φρέντυ Γερμανού

«Ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση...» - Ανακοίνωσε το τέλος στην παρουσίαση η Ναταλία Γερμανού

Share