«Πρώτα ο Θεός...» - Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με την υγεία της

Ο λόγος που δεν βγήκε στον αέρα η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
instagram/natalia_germanou
instagram/natalia_germanou

Όπως έγινε γνωστό νωρίς σήμερα 21/1 το πρωί και μετά από επικοινωνία του Youweekly.gr με πρόσωπο από τον ALPHA που το επιβεβαίωσε, η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, δεν βγήκαν στον αέρα του σταθμού, λόγω προβλήματος με την υγεία της παρουσιάστριας.

Η αγαπημένη Ναταλία λοιπόν, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram για να ενημερώσει τους τηλεθεατές τι συμβαίνει με την υγεία της και δεν κατάφερε να τους καλησπερίσει στο τηλεοπτικό πλατό.

Η ανάρτηση της Γερμανού με την υγεία της

Όπως λοιπόν ανέφερε την ταλαιπωρεί μια γαστρεντερίτιδα και ακόμη δεν έχει τις δυνάμεις για να παρουσιάσει την εκπομπή. Παρόλα αυτά όταν νιώσει καλύτερα θα επιστρέψει στις επάλξεις και αν νιώσει σύντομα καλά πιθανόν να βγει στον αέρα αύριο.

«Με ταλαιπωρεί από την Πέμπτη μια γαστρεντερίτιδα με πυρετό -πίστευα πως θα χα δυναμώσει μέχρι σήμερα αλλά.. δεν. Πρώτα ο Θεός αύριο στην ώρα μας ! Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αλλά και τον @alphatvgreece για την ανθρώπινη αντιμετώπιση και την κατανόηση», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Το μέλλον της στον ALPHA

Να υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα , έχουν αρχίσει να φουντώνουν διάφορες φήμες για το επαγγελματικό της μέλλον. Από τη μία ακούγεται πως μπορεί να αποχωρήσει από το κανάλι του ALPHA και να βρεθεί στο MEGA, ενώ από την άλλη η ίδια μίλησε μέχρι και για το τέλος της καριέρας της ως παρουσιάστρια.

«Σε λίγα χρόνια ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση, περνώντας πια πίσω από τις κάμερες. Ίσως ασχοληθώ με την παραγωγή, την αρχισυνταξία. Δεν κουράζομαι, το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Δεν θέλω να κουραστεί ο κόσμος πριν κουραστώ εγώ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ).

Σύμφωνα, με την εφημερίδα Real, η ίδια βρέθηκε στα τέλη του Δεκέμβρη με την παραγωγή της εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται στο στούντιο του ALPHA και η συζήτησε πήρε μία άλλη τροπή. Όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον συγκεκριμένο σταθμό, που θα τις εξασφαλίσει την παραμονή της σε αυτό μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι πως οι αρμόδιοι επιθυμούν να διατηρήσουν την συνεργασία τους και την επιτυχία που σημειώνει ήδη η παρουσιάστρια με την ίδια εκπομπή.