«Χθες ήταν δύσκολη μέρα και...» - Η πρώτη ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λίγες ώρες μετά το τροχαίο

Πού πήγε μετά το δυσάρεστο συμβάν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με την είδηση του τροχαίο ατυχήματος που είχαν το βράδυ της Δευτέρας 23/1 ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου στο κέντρο της Αθήνας, κάτι που έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Open, Ανοιχτή επικοινωνία.

Σύμφωνα με το Mega, το αυτοκίνητο οδηγούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο ένα άλλο όχημα πέρασε τον κόκκινο σηματοδότη και υπήρξε σφοδρή σύγκρουση. Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό, χωρίς την εμπλοκή της Τροχαίας.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά το τροχαίο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε φωτογραφίες από τη στιγμή που ανάβει ένα κεράκι στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας, ένα μέρος με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς εκεί βαπτίστηκε και εκεί παντρεύτηκαν οι γονείς του.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λίγες ώρες μετά το τροχαίο

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Να σημειώσουμε πως μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Άδωνις απάντησε και για τα όσα ακούγονται σχετικά με τα οικονομικά του και την Ευγενία Μανωλίδου (δείτε εδώ την αφοπλιστική ανάρτησή του).