Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Χθες ήταν δύσκολη μέρα και...» - Η πρώτη ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λίγες ώρες μετά το τροχαίο

Πού πήγε μετά το δυσάρεστο συμβάν

«Χθες ήταν δύσκολη μέρα και...» - Η πρώτη ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λίγες ώρες μετά το τροχαίο
NDP Photos
News 24.01.2023 19:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με την είδηση του τροχαίο ατυχήματος που είχαν το βράδυ της Δευτέρας 23/1 ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου στο κέντρο της Αθήνας, κάτι που έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Open, Ανοιχτή επικοινωνία.

Σύμφωνα με το Mega, το αυτοκίνητο οδηγούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο ένα άλλο όχημα πέρασε τον κόκκινο σηματοδότη και υπήρξε σφοδρή σύγκρουση. Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό, χωρίς την εμπλοκή της Τροχαίας.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά το τροχαίο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε φωτογραφίες από τη στιγμή που ανάβει ένα κεράκι στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας, ένα μέρος με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς εκεί βαπτίστηκε και εκεί παντρεύτηκαν οι γονείς του.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λίγες ώρες μετά το τροχαίο

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Να σημειώσουμε πως μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Άδωνις απάντησε και για τα όσα ακούγονται σχετικά με τα οικονομικά του και την Ευγενία Μανωλίδου (δείτε εδώ την αφοπλιστική ανάρτησή του).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι αποκρουστικό να λένε για μένα ότι δέρνω τη γυναίκα μου, Ευγενία Μανωλίδου» - Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις φήμες που κυκλοφορούν

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Μαυροφορέμενη με γυαλιά ηλίου - Στην Μητρόπολη Αθηνών η Ευγενία Μανωλίδου

Share