Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ευχάριστα νέα για τον Σάκη Τανιμανίδη - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Dragon's Den

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του show

Ευχάριστα νέα για τον Σάκη Τανιμανίδη - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Dragon's Den
(NDPPHOTO)
News 24.01.2023 20:14
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σε ένα show, όπως το Dragon's Den (δείτε εδώ τις αλλαγές τις τελευταίας στιγμής) συμφωνήθηκαν επενδύσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Το «Dragon's Den», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, έρχεται στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00.

Οι λεπτομέρειες για το Dragon's Den και τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο Πολ Ευμορφίδης- Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές. Όλοι τους έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση, ο καθένας στον τομέα του.

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ «DRAGONS’ DEN»

To Dragons’ Den – γνωστό και ως Shark Tank – είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό project στην τηλεόραση παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Οι Έλληνες DRAGONS θα επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πρώτο επεισόδιο του «DRAGONS’ DEN GREECE» μέσα από ένα απόσπασμα 17 λεπτών:

Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρεμιέρα για το Dragons' Den - Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για το νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1

Dragons’ Den: Το μυθικό ποσό που δόθηκε φτάνει το 1 εκατομμύριο

Share