Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία - Η γλυκιά ανάρτηση της στο instagram

Πόσο μηνών;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία - Η γλυκιά ανάρτηση της στο instagram

Η 32χρονη πριγκίπισσα Ευγενία επιβεβαίωσε επιτέλους τις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης. Ακόμα ένα royal μωρό στη βρετανική βασιλική οικογένεια και ο μικρός Αύγουστος θα αποκτήσει αδερφάκι.

Διαβάστε επίσης: Μανούλα για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του Nomads

Η κόρη του πρίγκιπα Andrew και της δούκισσας του York, Sarah Ferguson τόνισε πως θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες χωρίς να αποκαλύψει το φύλο του μωρού που κυοφορεί.

Η ανάρτηση της Πριγκίπισσας Ευγενίας με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί της Ευγενίας, που έγινε μαμά στις 9 Φεβρουαρίου 2021 όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της Αύγουστο, καρπό της σχέσης και του γάμου της με τον Jack Brooksbank.

O μικρός August Philip Hawke Brooksbank, γεννήθηκε στο νοσοκομείο Portland του Λονδίνου το 2021 και ετοιμάζεται να σβήσει δύο κεράκια στην τούρτα του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε ότι θα έχουμε μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας», έγραφε η Ευγενία σε μια φωτογραφία που τράβηξε ο σύζυγός της Jack.

Έτσι ξεκίνησαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Οι φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης φούντωσαν όταν στη λειτουργεία των Χριστουγέννων, την πρώτη χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετμ η Ευγενία εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα κάτω από το καλά κουμπωμένο πλατό της.

Η Ευγενία στη νέα της συνέντευξη τόνισε πως η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι άλλαξε από τότε που έγινε μαμά, τονίζοντας στον Axel Threlfall των Reuters πως θέλει να δείξει στον γιο της από πρώτο χέρι πώς θα φροντίσει κι εκείνος το περιβάλλον.

Τον Δεκέμβριο που άρχισαν οι φήμες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, royal fans είχαν δει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ευγενίας και είχαν τονίσει πόσο προστατευτικός ήταν με εκείνη ο σύζυγός της.

Το 2018 (12 Οκτωβρίου 2018 στο κάστρο του Windsor), η Ευγενία παντρεύτηκε τον επί χρόνια αγαπημένο της ενώ η αδερφή της, η 36χρονη Βεατρίκη έχει αποκτήσει μια κόρη την Sienna καρπό του γάμου της με τον Edoardo Mapelli Mozzi τον οποίο παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Όπως κάθε βασιλικός γάμος έτσι και αυτός της βασίλισσας Ευγενίας είχε πολλούς και διάσημους καλεσμένους. Οι προσκεκλημένοι ήταν 800 και ανάμεσά τους μεγάλοι και μεγάλες stars του πλανήτη.