Σταμάτης Φασουλής: Αποκάλυψε on camera τον πασίγνωστο ηθοποιό που θα συμμετέχει στο J2US

«Ελπίζω να παραμείνω στην κριτική επιτροπή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταμάτης Φασουλής: Αποκάλυψε on camera τον πασίγνωστο ηθοποιό που θα συμμετέχει στο J2US

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 24/1 ο Σταμάτης Φασούλης, στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης «Η Τρελή του Σαγιό». Ο ίδιος αναφέρθηκε στο J2US, ενώ αποκάλυψε και τον ηθοποιό που θα συμμετέχει στον νέο κύκλο.

Στην εκπομπή του OPEN, Open Weekend, την Κυριακή 22/1, μάλιστα, έγινε γνωστό πως η πρεμιέρα θα συμβεί πολύ σύντομα και διέρρευσαν και τα πρώτα ονόματα που φαίνεται πως έχουν συζητήσει με την παραγωγή για να βρίσκονται στο σόου αυτή τη φορά.

«Το J2US έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα, εικάζω, και επίσης έχουμε τα πρώτα ονόματα τα οποία συζητούν με την παραγωγή για να συμμετέχουν στον νέο κύκλο του παιχνιδιού», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη, μία πολύ έμπειρη προσωπικότητα στον χώρο του τραγουδιού, ο Τόνι Σφήνος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Δανάη Λιβιεράτου η πρώτη τετράδα μας», με το πάνελ να σχολιάζει πως θα ήταν ωραίο να βλέπαμε μαζί μπαμπά και κόρη, αλλά είναι πιθανό η δεύτερη να μπει και ως coach στο παιχνίδι.

«Πάμε στην επόμενη τετράδα, λοιπόν. Έχουμε τον.... διαβάστε εδώ την συνέχεια!

Οι αποκαλύψεις του Σταμάτη Φασουλή

«Δεν προλαβαίνω να είμαι σκληρός κριτής όταν βλέπω μια παράσταση γιατί σκηνοθετώ την ώρα που βλέπω», είπε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο Σταμάτης Φασουλής είπε στη συνέχεια: «Ελπίζω να παραμείνω στην κριτική επιτροπή του J2US, εκτός κι αν με διώξουν. Νομίζω ότι θα είναι η Καίτη Γαρμπή στον νέο κύκλο, γιατί να μην είναι; Δεν έχω ιδέα για All Star J2US».

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Φασουλής απάντησε για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Μια χαρά είναι η σχέση μου με τον κύριο Μπιμπίλα και θα γίνει και καλύτερη τώρα που θα διαγωνιστεί στο J2US».