J2US: Τους ζητάνε από παντού αλλά ο Κοκλώνης τους "έκλεισε" πρώτος - Ποιοι θα συμμετέχουν στο νέο κύκλο

Πρόσωπα "φωτιά"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US: Τους ζητάνε από παντού αλλά ο Κοκλώνης τους

Μπορεί το Just The 2 Of Us να έκλεισε λίγο περίεργα, καθώς δημιουργήθηκε μεγάλος "σάλος" με την κίνηση της Φωτεινής Δάρρα κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης των νικητών, παρόλα αυτά, στόχος του Νίκου Κοκλώνη είναι με το σόου να χαρίζει χαμόγελα, να διασκεδάζει τον κόσμο, συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο. Γι' αυτό, λοιπόν, όπως είχε ανακοινώσει και ο ίδιος λίγο πριν τελειώσει ο διαγωνισμός, το J2US επιστρέφει ξανά.

Στην εκπομπή του OPEN, Open Weekend, την Κυριακή 22/1, μάλιστα, έγινε γνωστό πως η πρεμιέρα θα συμβεί πολύ σύντομα και διέρρευσαν και τα πρώτα ονόματα που φαίνεται πως έχουν συζητήσει με την παραγωγή για να βρίσκονται στο σόου αυτή τη φορά.

Τα πρόσωπα "φωτιά" που θα συμμετέχουν στο J2US

«Το J2US έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα, εικάζω, και επίσης έχουμε τα πρώτα ονόματα τα οποία συζητούν με την παραγωγή για να συμμετέχουν στον νέο κύκλο του παιχνιδιού», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε:

«Είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη, μία πολύ έμπειρη προσωπικότητα στον χώρο του τραγουδιού, ο Τόνι Σφήνος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Δανάη Λιβιεράτου η πρώτη τετράδα μας», με το πάνελ να σχολιάζει πως θα ήταν ωραίο να βλέπαμε μαζί μπαμπά και κόρη, αλλά είναι πιθανό η δεύτερη να μπει και ως coach στο παιχνίδι.

«Πάμε στην επόμενη τετράδα, λοιπόν. Έχουμε τον Φίλιππο Ιωάννου, γνωστό σε εμάς ως Fipster, τη Φανή Χαλκιά, τον Χρήστο Σαντικάι και την Αγγελική Λάμπρη», πρόσθεσε έπειτα και επισήμανε: «Η επόμενη τετράδα έχει δύο πολύ ισχυρά ονόματα. Mente Fuerte, Ιωάννα Μπέλλα και δύο μεγάλα ονόματα στον χώρο μας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αντύπας».

Όσον αφορά τα επόμενα πρόσωπα, κατέληξε: «Στην επόμενη τετράδα έχουμε τον Ευθύμη Ζησάκη, τον Θανάση Τσαλταμπάση, τον Γιάννη Ξανθόπουλο και τον αγαπημένο μας Σπύρο Μπιμπίλα. Στην τελευταία τετράδα, επίσης πολύ δυνατά ονόματα, τα είχαμε πει και εδώ στην εκπομπή. Κατερίνα Στανίση, πολύ μεγάλο όνομα, Λίτσα Γιαγκούση, Στέφανος Κωνσταντινίδης και Αποστολία Ζώη».