«Δεν μου αρέσει καθόλου η κοπέλα που είναι στην επιτροπή του My Style Rocks, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Τα αιχμηρά σχόλα γνωστού δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / ilianapapageorgiou
Instagram / ilianapapageorgiou

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ένας γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος αναφέρθηκε στα πρόσωπα της τηλεόραση και της showbiz, καθώς έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 3.500 συνεντεύξεις.

Ο ίδιος λοιπόν αναφέρθηκε στον Γιάννη Σπαλιάρα, την Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν δίστασε να εκφράσει και την αιχμηρή άποψή του για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks (δείτε εδώ την έκτακτη απόφαση του ΣΚΑΙ για το παιχνίδι με αφορμή τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης).

Ο λόγος για τον... Γιάννη Βίτσα!

Τα αιχμηρά σχόλια του Γιάννη Βίτσα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ότι δεν είχε κάνει δήλωση για τις 4.000 γυναίκες. Είπε ότι τον πίεσα πάρα πολύ για να το πει κι επειδή είχα όλη τη συνέντευξη τον πήρα τηλέφωνο και του είπα θα τη βγάλω.

Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη για την ευφυία της και για το ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου τοι πρότζεκτ της. Σερβίρει κάθε μέρα το ίδιο πιάτο επί 20 χρόνια. Είναι μαγκιά της που ακόμα έχει κοινό.

Δεν μου αρέσει καθόλου η κοπέλα που είναι… έλα… στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks… η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν μου αρέσει καθόλου. Μιλάει με μία σοβαρότητα, λες και αναφέρεται δεν ξέρω κι εγώ σε τι. Όχι κορίτσι μου, μιλάς σε ένα κοριτσάκι για το πώς ντύθηκε, χαλάρωσε. Την θεωρώ ουσιαστικά χωρίς τηλεοπτική ύπαρξη».