Η απόφαση του ΣΚΑΙ - Έκτακτη αλλαγή στο My Style Rocks μετά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απόφαση του ΣΚΑΙ -  Έκτακτη αλλαγή στο My Style Rocks μετά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

Άκρως ανανεωμένο έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες του “My Style Rocks” μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και μάλιστα έρχεται και η πρώτη αλλαγή, λίγες μέρες μόλις μετά την πρεμιέρα του.

Η πρεμιέρα του My style rocks βέβαια δεν τα πήγε καθόλου καλά, αφού σημείωσε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, ενώ το twitter έκραξε άσχημα όλες τις παίκτριες, λέγοντας πως είναι γεμάτες πλαστικές και ψηλομύτες. Δεν έλειψαν βέβαια και τα σχόλια για την ίδια την παρουσιάστρια, την Κατερίνα Καραβάτου.

Μονοψήφια όμως συνέχισε να κάνει και τις υπόλοιπες μέρες. Συγκεκριμένα προχθές 17/10 το show μόδας έκανε 6% ενώ σε τέταρτα σημείωσε 5.0 - 5.8 - 7.5 - 7.8 - 4.3 - 6.2 - 5.5. Τα πράγματα λοιπόν, δεν πάνε καθόλου καλά για το My style rocks.

  • STAR: Τροχός της τύχης 13,9
  • ΑΝΤ1: 5 χ 5 15,0
  • MEGA: The Chase 17,2
  • ALPHA: Deal 14,0
  • EΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 3,3
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 6,0
  • ΣΚΑΙ: Άγρια γη 6,7

Η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει ο ΣΚΑΙ για το My Style Rocks

Για αυτό λοιπόν ο ΣΚΑΙ προκειμένου να φέρνει αναταράξεις στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να ανεβούν τα νούμερα, αποφάσισε να προχωρήσει ήδη σε αλλαγές.

Έτσι, αποφασίστηκε να μπούνε ακόμα τρεις νέες παίκτριες που θα απασχολήσουν πολύ το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο για την επιλογή τους στα ρούχα αλλά και για τον χαρακτήρα τους για αυτό και σίγουρα αλλάξουν τις ισορροπίες του ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, μέσα στα επόμενα επεισόδια θα μάθουμε ποιες είναι οι νέες παίκτριες που μπαίνουν στο “My Style Rocks”, ωστόσο σήμερα 20/01 θα μάθουμε ποια είναι και η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί.