Ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 μήνες - Αυτή ήταν η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ πριν την Ιωάννα Μπούκη

«Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 μήνες - Αυτή ήταν η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ πριν την Ιωάννα Μπούκη

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης 24/1 με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, που ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή που έχει έρθει στο προσκήνιο πάρα πολλές φορές. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει ρίξει την "άγκυρα" του και ζει ευτυχισμένος στο πλευρό της Ιωάννας Μπούκη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες - δείτε φωτογραφίες.

Πριν όμως την Ιωάννα έχει υπάρξει ξανά παντρεμένος. Βρισκόταν σε σχέση για πολλά χρόνια όταν πήρε την απόφαση να παντρευτεί, ωστόσο, ο γάμος τους κράτησε μόνο τέσσερις μήνες.

Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του Αντώνη Σρόιτερ

«Fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου

«Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι το παντρεμένος με παιδιά είναι μια χαρά... Δεν προλαβαίνω να πω να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο» είπε ο παρουσιαστής στο πλατό της εκπομπής Έλος.

Ο λόγος για τον φαντασμαγορικό του γάμο με την τραγουδίστρια και πρώην σταρ Ελλάς Δήμητρα Αιγινίτη το 2010 στη Σαντορίνη, μετά από 4 χρόνια σχέσης. Μόλις 4 μήνες μετά όμως, όλοι ξαφνιάζονται με την είδηση για το διαζύγιο. Είναι μια περίοδος που δεν έχουν κοινές επαφές και απέφευγαν δηλώσεις και κάμερες. Λίγο καιρό αργότερα η Δήμητρα δήλωσε πως αιτία ήταν η ασυμφωνία χαρακτήρων όπως και οι διαφορετικές απόψεις σε πολύ σημαντικά θέματα που προέκυψαν. Και οι δύο αρνήθηκαν την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Το μυστήριο ακόμη δεν έχει σταματήσει να καλύπτει αυτή τη στιγμή στη ζωή του Αντώνη Σρόιτερ.

Με την Δήμητρα Αιγινίτη γνωρίστηκαν στο Πρώτο Θέμα όπου ο Αντώνης ήταν ο προϊστάμενός της. Στην αρχή δεν υπήρχε συμπάθεια ανάμεσά του ωστόσο όλα άλλαξαν ένα βράδυ που αποφάσισαν να βγουν όλοι παρέα από την δουλειά. Κάπου εκεί ήταν που ξεκίνησε και η σχέση τους. Σε ένα ταξίδι τους στη Λαπωνία, της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη δέχεται. Το ζευγάρι είχε χωρίσει λίγους μήνες πριν τον πολιτικό τους γάμο. Τα ξαναβρήκαν όμως και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης τα Χριστουγεννα του 2009 στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου. Ο πολιτικός τους γάμος έγινε κεκλεισμένων των θυρών και σε στενό οικογενειακό κύκλο.