Βρισηίδα Ανδριώτου: «Καρφώνει» παίκτες και διπρόσωπες συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες του Survivor All Star - Αποκλειστικό!

«Η Κατερίνα Δαλάκα είναι πολύ...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Καρφώνει» παίκτες και διπρόσωπες συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες του Survivor All Star - Αποκλειστικό!

Δύο φορές σε έναν χρόνο, για ένα ταξίδι με τόσο μεγάλη σωματική και ψυχολογική καταπόνηση, τελικά ήταν πολύ... Η Βρισηίδα επέστρεψε απ' το Survivor All-Star του ΣΚΑΪ με ψηλά το κεφάλι, και μιλώντας στο YOU περιγράφει όλες τις δυσκολίες που ένιωσε, «καρφώνει» παίκτες και διπρόσωπες συμπεριφορές πίσω απ' τις κάμερες, ενώ αποκαλύπτει και τα μελλοντικά σχέδια που κάνει στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα.

Ένας απ' τους λόγους που έφυγε, ήταν για να μην μείνει μόνη της όσο ο σύντροφός της θα βρισκόταν στο Survivor All-Star. Τελικά, ήρθαν έτσι τα πράγματα, που επέστρεψε χωρίς εκείνον και ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί το σπίτι που έφτιαχναν. Παρόλα αυτά, η Βρισηίδα προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, και μας περιγράφει τα δικά της σχέδια για τους επόμενους μήνες...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Η εξομολόγηση της Βρισηίδας Ανδριώτου στο YOU

Γιατί είπες το «ναι» στο Survivor All-Star;

Όταν με πήραν τηλέφωνο το περασμένο καλοκαίρι, ήμουν σίγουρη ότι θα φωνάξουν και τον Σπύρο. Ήμουν διχασμένη, επειδή είχα προβλήματα υγείας, απ' την άλλη ήθελα να το ζήσουμε μαζί, όχι να μείνω μόνη μου πίσω. Τελικά, όμως, αυτό έγινε. (γελάει)

Πριν ταξιδέψετε, συζητήσατε για το ενδεχόμενο που κάποιος απ' τους δύο δεν αντέξει;

Όχι, πιστεύαμε ότι θα προσαρμοστούμε κατευθείαν και οι δύο, γιατί το περάσαμε και πέρσι. Συμφωνήσαμε όμως, πως αν φύγει κάποιος λόγω της ψηφοφορίας του κοινού, ο άλλος θα συνεχίσει κανονικά.

Εκείνη την περίοδο που σας έγινε η πρόταση, μόλις είχατε ξεκινήσει να συγκατοικείτε. Για ποιο λόγο το αφήσατε στη μέση;

Βρισηίδα Ανδριώτου Survivor All Star περιοδικό you σπυρος μαρτικας

Γιατί ήταν η τελευταία φορά που θα μπορούσαμε να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι και, εφόσον μας επέλεξε η παραγωγή, ήταν τιμή μας συμμετέχουμε στο Survivor All-Star. Ήθελα να παίξω με τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει, μου είχαν λείψει τα αγωνίσματα και η ξεγνοιασιά, που εκεί δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από την επιβίωση και την ασυλία. Αποφασίσαμε να πάμε, για όσους μήνες θα μέναμε εκεί, και μετά έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας για να κάνουμε όνειρα.

Επειδή τον έχεις ζήσει, περισσότερο από τους υπόλοιπους, παραξενεύτηκες όταν είδες ότι άλλαξε ξανά για χάρη του παιχνιδιού;

(γελάει) Η αλήθεια είναι ότι γελούσα όποτε τον έβλεπα, γιατί ξέρω ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και απλά παίζει ένα παιχνίδι. Δεν παραξενεύτηκα, ούτε με ενοχλεί, ξέρω ότι κάνει τα... σχέδιά του. Κι επίσης έχει απήχηση, αρέσει στον κόσμο, όσα αρνητικά σχόλια και αν ακούγονται σε εκπομπές. Πέρσι έμεινε δώδεκα φόρες και άλλη μία φέτος, με δύσκολους αντιπάλους.

Εκνευρίζεσαι όταν τον σχολιάζουν αρνητικά σε εκπομπές;

Με μερικά άτομα. Δεν τον σχολιάζουν όλοι αρνητικά, γιατί καταλαβαίνουν ότι βλέπουν ένα reality. Όταν ο Σπύρος μιλάει απότομα, είναι επειδή νιώθει αδικημένος, αλλά πάντα λέει την αλήθεια. Γι' αυτό με ενοχλεί όταν τον σχολιάζουν αρνητικά και με άσχημους χαρακτηρισμούς που δεν του αξίζουν. Τον έχουν πει σεξιστή και μισογύνη, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, ούτε κοιτάει μόνο την πάρτη του στην έξω ζωή -αυτό συμβαίνει στο παιχνίδι και ισχύει για όλους. Κι άλλοι μιλάνε άσχημα, χειρότερα απ' τον Σπύρο, απλά το κάνουν πίσω απ' τις κάμερες και δεν φαίνεται.

Άρα παρατήρησες κάποιον άλλον παίκτη, που φέρεται αλλιώς μπροστά στις κάμερες;

Ξέρω παίκτες, που είναι πολύ κουτσομπόληδες, μιλάνε άσχημα και κοροϊδεύουν τους άλλους, ωστόσο δεν το κάνουν μπροστά στις κάμερες. Δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα σε άτομα, γιατί δεν υπάρχει λόγος να βγάλω κακία στο πρόσωπό τους, μειώνω τον εαυτό μου κι όχι αυτούς. Αλλά δεν το κάνουν λόγω στρατηγικής, απλά δεν θέλουν να χαλάσουν το όνομά τους.

Θεωρείς ότι ήταν λάθος της παραγωγής που χώρισε τα ζευγάρια σε διαφορετικές ομάδες;

Είναι αλήθεια πως τα ζευγάρια, όταν είναι μαζί, έχουν περισσότερο reality. Ωστόσο φαίνεται πως δεν επένδυσαν σε αυτό, αλλά σε κάθε παίκτη μεμονωμένα.

Πότε άρχισες να δυσκολεύεσαι;

Survivor All Star Βρισηίδα Ανδριώτου

Από την πρώτη μέρα κουράστηκα, αλλά πίστευα ότι μπορώ να προχωρήσω παρακάτω, γιατί άντεξα πέρσι, και έχω αντέξει πολλά στη ζωή μου γενικότερα. Ωστόσο όταν πηγαίναμε στο πρώτο αγώνισμα, ένιωσα ένα σφίξιμο στο στήθος και στο στομάχι, σαν να μην έφυγα ποτέ και να ήμουν εκεί φυλακισμένη για πάντα. Όλο μου το σώμα άρχισε να μουδιάζει, ένιωθα την κούραση της τελευταίας εβδομάδας πέρσι, πριν αποχωρήσω. Πιέστηκα πολύ και σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να το ξαναζήσω όλο αυτό. Δεν θα το έλεγα μόνη μου, αλλά όταν με ρώτησε ο Γιώργος Λιανός αν θα αποχωρήσω, με τέτοια πίεση και στενοχώρια που ένιωθα, είπα «Ναι, σε ευχαριστώ». Δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί η ψυχή μου και το σώμα μου, δεν είχα πια την υπομονή.

Λίγο πριν μπεις στο παιχνίδι, η Ευρυδίκη δημοσίευσε τα μηνύματα που της έστελνες, και από τότε έλεγες ότι περνάς δύσκολα...

(γελάει) Μου είπε να την πάρω τηλέφωνο μόλις φτάσουμε στο ξενοδοχείο, αλλά κοιμόταν εκείνη την ώρα. Οπότε της έστειλα μήνυμα ότι θα μας πάρουν τα κινητά, πως ήμουν χάλια ψυχολογικά και της είπα ότι θα τη σκέφτομαι στα δύσκολα, γιατί πέρσι η Ευρυδίκη ήταν το στήριγμά μου. Εύχομαι να μπει κι εκείνη στο παιχνίδι και να τα πάει τέλεια, θα τη στηρίξω, όπως με στήριξε κι εκείνη πέρσι.

Μετάνιωσες κάποια στιγμή για την απόφασή σου να φύγεις;

Απ' τη μία, όταν τους βλέπω να ταλαιπωρούνται, σκέφτομαι «Τι ωραία που είμαι στο κρεβατάκι μου», απ' την άλλη θέλω να μπω στο συμβούλιο και να πω την αλήθεια, γιατί κάποιοι φοβούνται να μιλήσουν. Αν ήμουν εκεί θα τους είχα κάνει μπουρλότο! (γέλια) Μου λείπει και ο Σπύρος, θα ήθελα να τον πάρω αγκαλιά, να τον ηρεμήσω. Απ' τη μία θέλει το μυαλό μου, απ' την άλλη το σώμα μου λέει «όχι». Μία θέλω και μια δεν θέλω, ακόμα κλαίω και λέω «έκανα βλακεία». Πρώτη φορά μου συμβαίνει να μην ξέρω τι θέλω.

Αν δεις να πλησιάζει κάποια τον Σπύρο, θα εκνευριστείς;

Τι εννοείς; Κερδίζει, πάνε πρώτες να τον αγκαλιάσουν παίκτριες που πριν λίγο τον έκραζαν στα cue, και σκέφτομαι «Πάρ' τα χέρια σου, μην μπω μες στην τηλεόραση». (γέλια) Έξαλλη γίνομαι! Όχι με όλες βέβαια, γιατί ξέρω ότι τα περισσότερα κορίτσια δεν θα τον δουν ερωτικά, αλλά είμαι ζηλιάρα, τι να κάνω;

Όσο καιρό ήσασταν μαζί, του την είχε πέσει κάποια μπροστά σου;

Του την έπεφταν όταν έφευγα απ' το τραπέζι! Πηγαίναμε σε κάποιο event και την ώρα που έβγαινα φωτογραφίες, τον πλησίαζε μία fan που έφευγε μόλις επέστρεφα! Ζήλευα κι εκείνος με τσίτωνε περισσότερο για να τσιρίξω -του αρέσει όταν τσιρίζω, έτσι ταιριάξαμε!

Τώρα που επέστρεψες, θες να ολοκληρώσεις το σπίτι που φτιάχνετε, να το βρει έτοιμο όταν έρθει;

Όχι, θέλω να έρθει να με βοηθήσει. (γέλια) Περιμένω πώς και πώς να επιστρέψει για να μπούμε μαζί στο νέο σπίτι μας (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι).

Παρατήρησες διαφορές σε σχέση με πέρσι, όσον αφορά την ανταπόκριση του κοινού;

Φέτος νομίζω πως εισέπραξα περισσότερη αγάπη και σεβασμό από πέρσι, κι ας έμεινα μόνο μία εβδομάδα, δεν ξέρω γιατί. Μου λένε πως έδειξα ένα διαφορετικό προφίλ, πιο ώριμο και συνειδητοποιημένο, ότι ήμουν σωστή στις τοποθετήσεις μου, δεν μασούσα τα λόγια μου. Με σταματάνε στο σούπερ μάρκετ, ακόμα και στο φανάρι, και μου λένε «γιατί έφυγες», με κάνουν να νιώθω τύψεις. Νιώθω ότι τους απογοήτευσα και με στενοχωρεί αυτό, αλλά το σώμα μου δεν άντεχε.

Ανακάλυψες κάποια καινούρια δυσκολία;

Αυτή που μας προσέφεραν, ότι δεν είχαμε προμήθειες. Πεθάναμε στην πείνα, ήμασταν νηστικοί, ειδικά ο Ασημακόπουλος κι εγώ, που δεν τρώμε ούτε καρύδα. Ο Γιώργος απ' την πείνα δεν μιλούσε καν, ήταν σαν μην υπάρχει, ξεχνούσαμε ότι τον είχαμε στην ομάδα. Δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ, ζαλιζόμουν πολύ.

Στις δύσκολες στιγμές, ποιοι σε στήριξαν;

Η Στέλλα, που την πίστευα πάρα πολύ. Απλά ήταν δύσκολο να με κρατήσει, ακόμα και η Ευρυδίκη δεν ξέρω αν θα μπορούσε να με κρατήσει, γιατί δεν ήταν μόνο το ψυχολογικό κομμάτι.

Αν ήταν ο Σπύρος στην ομάδα σου, πιστεύεις ότι θα είχε άλλη εξέλιξη το παιχνίδι;

Survivor All Star Βρισηίδα Ανδριώτου  περιοδικό you

Μπορεί να έμενα αν είχα τον Σπύρο στην ομάδα μου, ναι. Θα κοιμόμουν στην αγκαλιά του κάθε βράδυ, θα χαιρόμουν με τη χαρά του όταν θα έφερνε νίκες, κι αυτός με τη δική μου. Η επαφή που στερηθήκαμε είναι κάτι πολύ σημαντικό, δεν το άντεξα.

Ποιον βλέπεις για νικητή;

Δεν μπορώ να στο απαντήσω, είναι πολύ νωρίς και δεν έχουν βγει νωρίς οι καταπονημένοι χαρακτήρες του κάθε παίκτη. Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, στο Survivor δεν κερδίζει πάντα αυτός που είναι καλός αγωνιστικά, αλλά κι αυτός που έχει δείξει έναν καλό χαρακτήρα. Δεν ξέρουμε και ποιοι άλλοι παίκτες θα μπουν, θα πρέπει να το συζητήσουμε ξανά μετά την ένωση.

Εκτός απ' τον Σπύρο ποιους άλλους στηρίζεις;

Ναι, την Μελίνα Μεταξά, που είναι πολύ δυνατή παίκτρια και καλό παιδί, όπως και η Εύη Σαλταφερίδου. Η Στέλλα είναι φίλη μου, όπως και η Ευρυδίκη. Απ' την κόκκινη ομάδα στηρίζω και την Ασημίνα που επίσης ταξίδεψε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, τη θεωρώ φαβορί γιατί και πέρσι έφτασε μέχρι το Γαλάτσι... Και η Κατερίνα Δαλάκα είναι πολύ καλή παίκτρια, αλλά δεν την έχω γνωρίσει σαν χαρακτήρα.

Το Survivor είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε για σένα;

Όχι! Για έναν περίεργο λόγο νιώθω ότι δεν έχει κλείσει ακόμα, μπορεί επειδή είναι ο Σπύρος μέσα. Με το ένα μου πόδι είμαι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

Ανακάλυψες πράγματα για εκείνον στη μεταξύ σας συγκατοίκηση;

Πολλά και καλά. Επειδή συγκατοικήσαμε στο παιχνίδι είχα δει πόσο πρόσεχε τους συμπαίκτες του, πόσο νοικοκύρης και καθαρός είναι -ο πιο καθαρός παίκτης που είχαμε πέρσι. Στην συγκατοίκηση είναι ακόμα καλύτερος, με στηρίζει σε απίστευτο σημείο, στρώνει το κρεβάτι μας, μαγειρεύει, με προσέχει πάρα πολύ, είναι κάτι ονειρικό.

Θα του έκανες πρόταση γάμου;

Όχι εγώ, να μου κάνει εκείνος! Στο παιχνίδι συζητούσαμε τις προτάσεις γάμου και ο καθένας έλεγε πώς την ονειρεύεται και όταν μιλούσα εγώ, παρατήρησα πως ο Σπύρος με κοιτούσε πολύ προσεκτικά, και χαμογελούσε... Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και να τα φέρει έτσι η ζωή, αφού περάσουμε και λίγο χρόνο οι δυο μας μετά το Survivor.

Νιώθεις έτοιμη δηλαδή για να παντρευτείς και να κάνεις παιδί;

Είμαι έτοιμη για γάμο, για παιδί όχι ακόμα. Θέλω να ζήσω λίγο με το σύντροφό μου, να κάνουμε τα ταξίδια μας, να χαρούμε τη σχέση μας και το παιδί έρχεται μετά.

Μετά το Survivor τι ετοιμάζεις;

Ασχολούμαι κυρίως με την εταιρεία μου με τσάντες, την CAMVII, και θα επενδύσω εκεί μέχρι να επιστρέψει ο Σπύρος. Μέχρι τότε θα συνεχίσω αυτό που έκανα στο Instagram και στο μόντελινγκ και την καθημερινότητά μου.