Survivor all star: «Όχι ρε μάγκα, ούτε με...» - Το αστρονομικό ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο παιχνίδι

Το σχόλιό του για το ειδύλλιο Καρολίνας με Πρίαμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Όχι ρε μάγκα, ούτε με...» - Το αστρονομικό ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο παιχνίδι

Το Survivor all star έχει ξεκινήσει, ωστόσο βλέπουμε παίκτες αγαπημένους στο κοινό να μην έχουν μπει στο παιχνίδι είτε γιατί δεν τα βρήκαν με την παραγωγή είτε γιατί δεν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ένα από αυτά τα παραδείγματα αποτελεί ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έκανε τις συναυλίες του στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα ολοκλήρωνε και την προετοιμασία του με συνεχή γυμναστική, σε περίπτωση που όντως μπει στο παιχνίδι.

Ο τραγουδιστής όμως αγαπάει τόσο πολύ το ριάλιτι σε σημείο, που κάνει διαρκώς αναρτήσεις στο λογαριασμό του στο instagram σχολιάζοντας ό,τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, είτε παραχωρώντας δηλώσεις σε κάμερες με το Βασάλο να είναι στο επίκεντρο των όσων είπε (δείτε εδώ την απάντηση της Βαλαβάνη για όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για το Βασάλο).

«Μα δεν μιλά ο Κωνσταντίνος, θέλει κέρμα για να μιλήσει. Ήταν ένας πανελίστας από το Survivor και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ να γίνει παρουσιαστής, που θα μπορούσε. Και στο πάνελ που ήταν, ήταν συνέχεια έτσι και μόλις του έβαζαν κέρμα, άνοιγε το στόμα. Μόνο με κέρμα λειτουργούσε, οπότε τι να του πεις.

Κάτι διάβασα για αιματολογικές. Δεν θέλω να θεωρηθεί κακία, αλλά επειδή ξέρω από γυμναστική κι έχω κάνει βάρη 90 κιλά κι από εκεί που φουσκώνει, πάλι γραμμώνεις και πας να ξαναφουσκώσεις και καλά. Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα και κάποιοι άλλοι 2-3 παίκτες. Φιλάκια», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Και αφού λοιπόν έβαλε στο στόχαστρο τον Κωνσταντίνο Βασάλο σχετικά με τις επιδόσεις του στο παιχνίδι, την Τετάρτη 25/1 ο Τριαντάφυλλος επιστρέφοντας από την περιοδεία του μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα αναφορικά με τα νούμερα, που μέχρι τώρα κάνει η το ριάλιτι.

Το νέο και αιχμηρό σχόλιο του Τριαντάφυλλου για το Survivor all star

«Αν έχεις άντρα τον Μπο, δεν το κάνεις αυτό. Είναι το χειρότερο πούλημα. Τι να πουν στο συμβούλιο τα παιδιά; Αισθάνθηκαν άσχημα. Μεγάλα παιδιά είναι ο Μάριος και η Καρολίνα. Δηλαδή θα φταίει ο Σάκης και η Μαριαλένα;

Έχω κάνει πολύ προετοιμασία, αλλά δεν θα πάω λόγω του παιδιού μου. Και με 50.000 δεν πάω. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κωλοτούμπα και ότι θα μπω με 10.000 την εβδομάδα. Όχι ρε μάγκα, δεν πάω ούτε με 100.000 το μήνα. Κάποια λόγια πονάνε. Ο Κωνσταντίνος το ξεκίνησε αυτό κι εγώ απάντησα. Κάτσε με το 17% και είσαι μια χαρά. Μίλησα με την Ευρυδίκη, τη συμπαθώ και είναι άδικο που έφυγε», είπε ο Τριαντάφυλλος.