«Τώρα πια θέλω να...» - ''Σούσουρο'' με την αποκάλυψη του Παπαδόπουλου για το ''κόψιμο'' του Στην υγειά μας

Μετάνιωσε για την απόφασή του ο ηθοποιός;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τώρα πια θέλω να...» - ''Σούσουρο'' με την αποκάλυψη του Παπαδόπουλου για το ''κόψιμο'' του Στην υγειά μας

Το βράδυ της Τρίτης 24/1 ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουϊζίδου ήταν καλεσμένοι στο The 2night show και μεταξύ των όσων σχολίασαν οι δύο ηθοποιοί μίλησαν και για τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Από τη μεριά του ο Σπύρος Παπαδόπουλος δε μπόρεσε να μην κάνει νύξη στην εκπομπή, που έχει συνδεθεί αποκλειστικά με το όνομά του, αφού παρουσίαζε εδώ και πολλά χρόνια το ''Στην υγεία μας ρε παιδιά''.

«Ξύπνησα μέσα στην νύχτα και είπα για το “Στην Υγειά Μας” ότι “τώρα τελειώνω”. O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Είπα “φτάνει, μέχρι εδώ”. Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πως γίνεται η εκπομπή. Όσες φορές έχουμε συζητήσει με τη Δήμητρα, όχι σοβαρά, απλά το έχουμε αναφέρει, για ριμέικ των Απαράδεκτων, λέμε πως όχι, αφού λείπει ο ένας, δεν μπορεί να γίνει», είχε πει ο ηθοποιός και παρουσιαστής (δείτε εδώ την άβολη στιγμή του ηθοποιού σε ερώτηση για τα προσωπικά του).

Μέσα από την παρουσία του στο late night show ο Παπαδόπουλος σχολίασε ξανά την επιλογή του να σταματήσει την εκπομπή τονίζοντας μάλιστα αν έχει μετανιώσει ή όχι για την απόφαση αυτή, που πήρε με τον Αρναούτογλου να αναφέρει από τη μεριά του:

«Εγώ είχα έρθει μια φορά στον Αντώνη Ρέμο αλλά πραγματικά αντιλαμβανόμουν ότι δεν μας κρατούσατε με το ζόρι, ούτε το κάνατε επίτηδες. Για να συντονιστούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, να βαφτούν και να κάνουν πρόβες».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για το τέλος του Στην υγείας μας ρε παιδιά

«Δεν μου λείπει καθόλου, κάθε άλλο. Εγώ τελείωσα το Στην Υγειά μας. Έκλεισε μέσα μου αυτός ο κύκλος κι είμαι πολύ περήφανος για αυτό το πράγμα που έγινε και με τόσους ανθρώπους που γνώρισα, αλλά έκλεισε και τώρα πια θέλω πραγματικά μόνο να ασχολούμαι με την υποκριτική», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.