«Υπάρχουν στιγμές που...» - Η συγκίνηση της Μοιραράκη για το σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη στον αέρα του Happy Day

Η συμπαράσταση της Τσιμτσιλή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Υπάρχουν στιγμές που...» - Η συγκίνηση της Μοιραράκη για το σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη στον αέρα του Happy Day

Η Δέσποινα Μοιραράκη εμφανίστηκε στον αέρα του Happy day την Τετάρτη 25/1 με την επιχειρηματία να μιλάει ανοιχτά για το πως είναι σήμερα ψυχολογικά έξι μήνες μετά από το θάνατο του συζύγου της.

Είναι γνωστό το πένθος, που έχει πέσει στο σπίτι της Μοιραράκη σε κάθε περίπτωση όμως η ίδια προσπαθεί να μιλάει γι αυτό δίνοντας δύναμη και σε άλλες γυναίκες, που έχουν βιώσει μια τόσο ξαφνική απώλεια στη ζωή τους (δείτε εδώ τη στιγμή, που η Μοιραράκη λύγισε σε συνέντευξή της).

Το μόνο σίγουρο είναι, πως η Μοιράρακη ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή στο πλάι του Γιάννη Κοντούλη με την ίδια να συγκινεί ιδιαίτερα με τα τελευταία του λόγια στο νοσοκομείο:

«Οι τελευταίες λέξεις που μου είπε ήταν “σε λατρεύω” δύο φορές. Θεώρησα ότι ήταν πολύ σημαντικό να αναφερθώ και στη στεναχώρια που είχε για τη δουλειά του και για τη μνήμη αυτού του ανθρώπου έπρεπε να το αναφέρω ως το παράπονο της ψυχής του», είχε πει η Δέσποινα Μοιραράκη.

Αυτή τη φορά η παρουσία της εμπόρου - παρουσιάστριας απέπνεε έναν πιο αισιόδοξο αέρα, καθώς ο καιρός από τη στιγμή της απώλειας περνάει και η ίδια αρχίζει σιγά σιγά να κάνει τις πρώτες της εξόδους.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της

«Ήταν η πρώτη φορά μετά από έξι μήνες, προτίμησα να πάω στο Παλλάς, είναι και οι επιχειρηματίες πολύ φίλοι μου και μου το είχαν ζητήσει. Μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα πολύ όμορφα, το προσπαθώ, δεν είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Κάποιες φορές λέω και εδώ η ίδια στον εαυτό μου “Δέσποινα που την βρίσκεις την δύναμη;” γιατί υπάρχουν στιγμές που πέφτω πολύ.

Κάποια φορές μπορεί να πάω και σε κάποια εκδήλωση και να θυμηθώ κάτι που κάναμε με τον Γιάννη, γιατί είχαμε μια πολύ καλή και ιδιαίτερη σχέση, κάνεις αυτό το flash back και ίσως στεναχωριέσαι περισσότερο. Έχω όμως και τα παιδιά, τα οποία έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ και τα τρία, έβλεπαν τη ζωή που είχα με τον άντρα μου και είναι στεναχωρημένα», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.