Πλάνταξε στο κλάμα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο πλατό του Super Κατερίνα - Τι συνέβη

Ξύπνησαν άσχημες αναμνήσεις...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πλάνταξε στο κλάμα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο πλατό του Super Κατερίνα - Τι συνέβη

Την Τρίτη 24/1 στο MasterChef υπήρξε πολύ μεγάλη συγκίνηση (δείτε εδώ τον παίκτη που ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα του STAR), αλλά υπάρχει ένας συγκεκριμένος παίκτης, ο οποίος συγκλόνισε με την ιστορία του, καθώς διαγνώσθηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός, αλλά τα κατάφερε και πλέον συνεχίζει τη ζωή του, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου. Ειδικά πριν από 15 χρόνια, όταν ήμουν 15 ετών, απέκτησα όγκο στον εγκέφαλο, στο νεύρο του ματιού μου και πάλευα δύο χρόνια και νίκησα τον καρκίνο. Η ζωή πάντα προχωρά θετικά και δυναμικά», ανέφερε ο Γιώργος Λουκάς για την μάχη που έδωσε.

Δυστυχώς ο διαγωνιζόμενος δεν παρουσίασε ένα δυνατό πιάτο στο MasterChef και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει καμία ποδιά.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα του ALPHA

Την Τετάρτη 25/1, λοιπόν, ο ίδιος βρέθηκε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, μέσω Skype, και μίλησε για την περίοδο που "πάλευε" με αυτή τη δύσκολη ασθένεια. Την ώρα, όμως, που προσπαθούσε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξέσπασε σε κλάματα, διότι στο μυαλό του ήρθε η μητέρα του, την οποία έχασε πολύ πρόσφατα εξαιτίας της ίδιας ασθένειας (λίγο πριν την πρωτοχρονιά έχασε άλλο ένα αγαπημένο του πρόσωπο).

Ο ίδιος δεν μπόρεσε, δηλαδή, να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αλλά παράλληλα ζητούσε από τους συνεργάτες του να μην αναφερθούν καθόλου σε αυτό το ζήτημα, καθώς του είναι ακόμη πολύ δύσκολο να εκφράζεται γι' αυτό.

«Συγγνώμη, συγγνώμη. Παιδιά να σας πω κάτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Επειδή έχει συγκινηθεί και ο Γρηγόρης και είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, προτιμώ να μιλήσουμε για το MasterChef», είπε τότε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.