Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του Νάτση - Η σπαρακτική ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδη

Οι λεπτομέρειες για το μνημόσυνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
dionisiageorgiadou - instagram
dionisiageorgiadou - instagram

Σαν βόμβα είχε πέσει στα μέσα η είδηση για το θάνατο του Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο και πιο συγκεκριμένα πάνω στη μηχανή, όπου καβαλούσε.

Η θλίψη για το θάνατό του εκφράστηκε από συναδέλφους, θαυμαστές και φυσικά από τη σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδη, η οποία μιλάει ακόμα και σήμερα με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο ηθοποιό (δείτε εδώ που ρίχνει τις ευθύνες για το τροχαίο η Διονυσία).

Η μουσικός μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη 10 μήνες από το θάνατο του αγαπημένου της και πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε τη διαδικασία, που ακολούθησε σε περίπτωση, που θελήσει να φέρει στον κόσμο το παιδί του Νάτση.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα, τα υπόλοιπα είναι όπως τα βλέπει ο καθένας. Εγώ δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ντυθώ «τούρτα», δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Είμαι πολύ πιο εναλλακτικός τύπος ούτως ή άλλως. Το μητρικό ένστικτο κάνει κύκλους σε μένα, τώρα κοιμάται βαθιά.

Το θεωρώ πολύ εγωιστικό, το έχω σκεφτεί. Τώρα είμαι στο όχι. Είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας, παρά με το ζόρι και εκβιαστικά να προσπαθήσεις να διαιωνίσεις το DNA σου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί.

Έχω φέρει μία παραμάνα από βοηθό στο κεφάλι ενός πελάτη. Όπως ήταν μαζί με όλα τα ποτά, τις σόδες και τα παγάκια τη γύρισα πάνω στο κεφάλι ενός πελάτη. Το άξιζε όμως. Μου έκανε περίεργα σχόλια για το σώμα μου, ξέφευγαν του ορίου που έχω εγώ», είχε πει η Διονυσία Γεωργιάδου για το ζήτημα της μητρότητας.

Μέσα από μία νέα ανάρτηση, που έκανε η Διονυσία στο Instagram ενημέρωσε τους φίλους της, αλλά και όσους αγαπούσαν τον Πάνο, πως συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατό του και μάλιστα ενημέρωσε για το που θα γίνει το μνημόσυνό του.

Η ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου για τον έναν χρόνο από το θάνατο του Πάνου Νάτση

«Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την απώλεια του αγαπημένου μας, Πάνου Νάτση, θα τελεστεί μνημόσυνο την Κυριακή 29/01 στις 12 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Σχιστό Νίκαιας», έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου στο Instagram της.

Ένας χρόνος θανάτου - Νάτσης
dionisiageorgiadou - instagram