«Ρε Λιάγκα, αγοράκι μου γλυκό, ξέρεις ότι σε συμπαθώ...» - Πυρ και μανία ο Τριαντάφυλλος κατά του Γιώργου Λιάγκα

Το ξέσπασμα στον αέρα του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ρε Λιάγκα, αγοράκι μου γλυκό, ξέρεις ότι σε συμπαθώ...» - Πυρ και μανία ο Τριαντάφυλλος κατά του Γιώργου Λιάγκα

Πριν από μερικές ημέρες ο Τριαντάφυλλος είχε δηλώσει ρητά σε όλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως δεν πρόκειται να μπει στο Survivor All Star όσα λεφτά και να του έδιναν, διότι προτεραιότητα γι' αυτό και έχει πάντα η οικογένειά του και το παιδί του και ο γιος του δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο.

«Σταματήστε όλο αυτό με το Survivor ότι θα μπω και θα πάρω τρελά λεφτά. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε ποιος είμαι. Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολλή πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε.

Επιτέλους έχω ένα παιδί και πάνω απ’ όλα βάζω αυτό, όποιος θέλει το καταλαβαίνει όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει. Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω είσαστε καλοί άνθρωποι», έγραφε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Διαβάστε επίσης: ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ! Αυτός αποχωρεί απόψε 25/1

Τριαντάφυλλος Survivor All Star

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου κατά του Γιώργου Λιάγκα

Παρόλα αυτά, επειδή ο ίδιος ασχολείται πολύ ενεργά με όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι και σχολιάζει τα πάντα, πολλοί θεωρούν ότι δεν είναι απίθανο να κάνει την ανατροπή και να εισβάλει ξαφνικά. Την Τετάρτη 25/1 μάλιστα, ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του Πρωινού του ΑΝΤ1 για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και ο τραγουδιστής τότε ξέσπασε και απευθύνθηκε συγκεκριμένα στον Γιώργο Λιάγκα.

«Ρε Λιάγκα, αγοράκι μου γλυκό, ξέρεις ότι σε συμπαθώ αγόρι μου. Γιατί με λες κωλοτούμπα; Σου είπα εγώ ότι θα πάω στο Survivor; Δεν θα πάω ούτε με 50.000 ευρώ, σου το ορκίζομαι. Δεν θα αφήσω το παιδί μου, είσαι κι εσύ πατέρας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το ειδύλλιο του παιχνιδιού:

«Δεν ξέρω αν είναι αληθινή η σχέση Καρολίνας και Μάριου. Το χειρότερο πράγμα μετά το φόνο είναι όταν ένας φίλος σου σού πει ότι θα προσέχει το κορίτσι που αγαπάς και εκείνος να πάει μαζί της» (δείτε εδώ την ανάρτησή του για το στημένο φιλί και την κατακραυγή προς την παραγωγή του ΣΚΑΪ).