Survivor All Star: «Μην μασάτε με στημένα πράγματα» - Ο Τριαντάφυλλος "ξεμπροστιάζει" το ΣΚΑΪ για το ειδύλλιο ανάμεσα σε Πρίαμο & Καρολίνα

Η ανάρτηση "φωτιά" στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τριαντάφυλλος
Instagram / Τριαντάφυλλος

Από τη στιγμή που διέρρευσε το φιλί του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα σε απομακρυσμένο σημείο του Άγιου Δομίνικου το οποίο και "τσάκωσε" η κάμερα του Survivor All Star (δείτε εδώ το στιγμιότυπο), "άνοιξε ο ασκός του Αιόλου". Ο Bo, που είναι ο σύντροφος της δεύτερης την χώρισε στον αέρα του ΣΚΑΪ, ενώ αποκαλύφθηκε και η σχέση του πρώτου με πασίγνωστη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Και ενώ ο Γιώργος Λιανός έκανε την δική του αποκάλυψη πάνω στο θέμα από τα παρασκήνια, ο Τριαντάφυλλος, παρόλο που δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το σόου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προχώρησε σε μία ανάρτηση "κόλαφο" κατά την οποία "καίει" τους δύο παίκτες, αλλά και την παραγωγή του Ατζούν για το σχέδιό τους.

"Κόλαφος" ο Τριαντάφυλλος για το ειδύλλιο ανάμεσα σε Πρίαμο & Καρολίνα στο Survivor All Star

«Μην μασάτε με στημένα πράγματα! Όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για ένα σκοπό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και όποιος δεν κατάλαβε, πάλι κατάλαβε. Ευκολάκι πολύ. Λέτε να μπει ο Μπο τώρα ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και δεν θα πήγαινε αλλά με όλο αυτό θα μπει για να δούμε τι θα γίνει και για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και εκείνη η κάποια Καρολίνα;;;» έγραψε, αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής στο προφίλ του.

Και συμπλήρωσε: «Α και κάτι ακόμα. Θα περιμένουμε όλοι και καλά να δούμε όταν θα μπει ο Μπο τι θα γίνει. Δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για όλο αυτό που από όπου κι αν το δεις έχει στήσιμο, βγαλμένο από πρωτάθλημα Γ Βραζιλίας και έμεινε, το ξαναλέω, κάποια Καρολίνα για όλο αυτό; Άντε οκ, θα περιμένω να δω να έρχεται ο Μπο να συναντήσει τον Μάριο και την Καρολίνα. Τόλμη και γοητεία».

«Α κάτσε, γαμώτο, δεν τελείωσα. Λένε να μπει τώρα και η Ελευθερία Ελευθερίου; Πως; Τι; Ποιος; Γιατί; Νιαου» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος στις συνεχόμενες ιστορίες που δημοσίευσε.

Τριαντάφυλλος έξαλλος με survivor
Instagram / Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος ξέσπασμα survivor all star
Instagram / Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος ξέσπασμα survivor
Instagram / Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος ξέσπασμα
Instagram / Τριαντάφυλλος