Σε αναβρασμό η Ελένη Μενεγάκη - Τρέχει να προλάβει τις ετοιμασίες για τα γενέθλια της Λάουρας Λάτσιου

Ενηλικιώνεται η κόρη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, με το καθένα να το ξεχωρίζει για διαφορετικούς λόγους, μιλώντας όμως πάντα με τα καλύτερα για όλα τους στον αέρα της εκπομπής Ελένη, που παρουσιάζει.

Την Τετάρτη 25/1 είδαμε να έχει την τιμητική της η Λάουρα Λάτσιου με το πρόσωπο, της οποίας συνέβη μια παρεξήγηση, την οποία θέλησε να λύσει η παρουσιάστρια, καθώς ένα εξώφυλλο περιοδικού έδειξε άλλη κοπέλα αντί για την κόρη της.

Δείτε επίσης: «Ξέρεις που είμαι;» - Αδιανόητο περιστατικό με το τηλεφώνημα του Άγγελου Λάτσιου στη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

«Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού –να ‘σαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι-. Αυτό το κορίτσι λοιπόν μου χρεώνεται ως Λάουρα.

Σήμερα λοιπόν, αυτό το αγαπημένο περιοδικό με έχει και στο εξώφυλλο αλλά δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει! Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη; Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη; Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι αλλά δεν είναι το δικό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη με χιούμορ.

Το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα

Και αφού λύθηκε στον αέρα το λάθος από τη μεριά του περιοδικού, στη συνέχεια είδαμε την Ελένη να δηλώνει, πως όντως το νεαρό κορίτσι έχει τα γενέθλια του και φυσικά όλες οι ετοιμασίες για την ημέρα εκείνη είναι έτοιμες και πιο συγκεκριμένα πολλούς μήνες νωρίτερα.