«Συγγνώμη γι’ αυτό που σου κάναμε χθες...» - Τι συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πίσω από τις κάμερες

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Συγγνώμη γι’ αυτό που σου κάναμε χθες...» - Τι συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πίσω από τις κάμερες

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κάνει μία μικρή εξομολόγηση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το πρωί της Τετάρτης 25/1 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, η οποία αφορούσε τα πλάνα που είχαν παρουσιαστεί νωρίτερα στο πλατό με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο (δείτε εδώ την άγνωστη σχέση της διάσημης σεφ με την οικογένειά του).

Πιο συγκεκριμένα, μετά από επικοινωνία, που είχε ρεπόρτερ της εκπομπής με τον Παύλο Γλύξμπουργκ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου μένει, έγινε γνωστή η απόφαση της οικογένειας σχετικά με το μνημόσυνο του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Πιο αναλυτικά, αποφασίστηκε να τελεστούν δύο μνημόσυνα ένα στην Ελλάδα και ένα στο Λονδίνο στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, καθώς υπάρχουν μέλη της βασιλικής οικογένειας, που δε μπορούν να δώσουν το παρόν στην Αθήνα και έτσι δεν εμφανίστηκαν και την ημέρας της κηδείας στα βασιλικά κτήματα.

Το "πείραγμα" του Γιώργου Λιάγκα στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, είπε στην μαγείρισσα της εκπομπής: «Συγγνώμη γι’ αυτό που σου κάναμε χθες. Μη με σφάξεις. Πήραμε τα πλάνα του Παύλου έξω από το μαγαζί σου και είπα ότι δεν έχεις καμία σχέση. Έχει έρθει η τέως βασιλική οικογένεια σε σένα κι έχει φάει 3-4 φορές. Δεν μας το έχει πει ποτέ η Αργυρώ γιατί σέβεται την πελατεία, δεν μιλάει ποιος έφαγε κλπ…».

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ τους:

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Γιώργος: Χθες πήραμε τον Παύλο από πίσω, από τη Μεγάλη Βρετανία ήρθε με τα πόδια σε σένα. Μόνος του έφαγε χθες;

Αργυρώ: Με έναν κύριο ήταν.

Γιώργος: Τι έφαγε;

Αργυρώ: Αυτό που τρώει πάντα. Ψαρόσουπα, ροφό φρικασέ, ρεβίθια, φάβα…

Γιώργος: Τα ίδια γούστα έχουμε, απλώς αυτός παντρεύτηκε μια πολύ πλούσια. Τι να κάνουμε; Στον δεύτερο γάμο τον δικό μου.

Αργυρώ: Θα σε παντρέψω εγώ στον δεύτερο.