«Τους κάνεις μπούλινγκ! Μην τρελαθούμε τώρα» - Έντονο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Σπύρου Μπιμπίλα

Με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τους κάνεις μπούλινγκ! Μην τρελαθούμε τώρα» - Έντονο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Σπύρου Μπιμπίλα

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίο μεταξύ άλλων απάντησε και για τη Σοφία Βογιατζάκη αλλά και για τη απουσία του από την κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου.

«Με τον Νίκο Ξανθόπουλο δεν είχα ποτέ καμία επαφή, δεν τον γνώρισα ποτέ από κοντά. Δεν είχε ούτε αυτός επαφή με το σωματείο των ηθοποιών, τουλάχιστον τα χρόνια που είμαι εγώ. Εγώ προσπάθησα μέσω facebook να τον πετύχω κάποια στιγμή, αλλά δεν μπόρεσα, παρότι ήθελα πάρα πολύ γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ορόσημο, ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης. Δεν είχε όμως επαφές με πολλούς ηθοποιούς.

Δεν παρευρέθηκα στην κηδεία γιατί την ίδια ώρα ήταν τέσσερις κηδείες, τριών ηθοποιών και ενός σκηνοθέτη. Ακριβώς την ίδια ώρα, σε τέσσερα διαφορετικά νεκροταφεία, αλλά εγώ δεν πήγα σε καμία διότι ήμουν σε προγραμματισμένη εκπομπή της τηλεόρασης που γυριζόταν για αργότερα. Δεν μπορούσα να το αναβάλλω», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη Σοφία Βογιατζάκη, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε:

«Οι δηλώσεις που κάνω είναι περιεκτικές πάντα και κάτι σημαίνουν. Ο κάθε ένας που σχολιάζει κάποιον πρέπει να λαμβάνει υπόψη του και όλα τα υπόλοιπα. Και μάλιστα να κάνει και εγγραφή στο σωματείο για να μαθαίνει αυτά που πρέπει».

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Σπύρου Μπιμπίλα

Μάλιστα, μετά το απόσπασμα της συνέντευξης του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε λόγο για μπούλινγκ.

«Συγγνώμη, Σπύρο μου αγαπημένε, όποιος δεν είναι μέλος του σωματείου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει άποψη, μην τρελαθούμε τώρα. Έχει άποψη η Βογιατζάκη, καλά κάνεις και διαφωνείς, πες το. Δεν σημαίνει όμως ότι αν δεν είσαι γραμμένος στο σωματείο δεν είσαι ηθοποιός.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι μέλος του σωματείου των δημοσιογράφων, δεν είναι δημοσιογράφος ο Παπαδάκης; Να πέσει φωτιά να μας κάψει. Δεν σημαίνει αν δεν είσαι μέλος του σωματείου, δεν είσαι ηθοποιός ή δεν μπορείς να έχεις άποψη. Αυτό είναι μπούλινγκ τώρα, συγγνώμη. Είχε μια άποψη η Βογιατζάκη, μην πυροβολούμε τους ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εμάς. Να το επισημαίνουμε. Τους κάνεις μπούλινγκ που δεν είναι μέλη του σωματείου; Υποχρεωτικό είναι; Δεν καταλάβα», είπε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής του.