«Έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει οι...»: Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη

«Ούτε καν είναι στο σωματείο γραμμένη»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει οι...»: Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη

Το πρωί της Τρίτης (24/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, που πρόσφατα βγήκε και διαδήλωσε για τα δικαιώματα των καλλιτεχνών στον χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ φωτογραφίες από την διαδήλωση) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Mega, για τις δηλώσεις την Σοφίας Βογιατζάκη, κάτι που τον έκανε έξαλλο και βγήκε εκτός εαυτού.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος κατηγορήθηκε για κακοποιητική συμπεριφορά στα πλαίσια του Metoo, ωστόσο ο νόμος έχει κρίνει για εκείνον, αφού σήμερα εργάζεται κανονικά (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Αθερίδη για τον Κιμούλη, που προκάλεσαν ντόρο).

Η Βογιατζάκη αν και δεν έχει συνεργαστεί μαζί του τον αξιολογεί με βάση το ταλέντο του και τη μέχρι σήμερα δράση του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο.

«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, με την έννοια ότι θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός. Οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε, είμαστε πάντα με τους ανθρώπους που δέχονται την κακοποίηση και πρέπει να το σταματάμε.

Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα διορθώνουμε μέσα στην οικογένεια και όχι να βγάζουμε την οικογένεια βούκινο στα κανάλια. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά η δικαιοσύνη που το έχει αναλάβει. Είναι τρομακτικό άνθρωποι να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και άλλοι άνθρωποι να πηγαίνουν να τους δίνουν μια κλωτσιά για να πανσέ παρακάτω», είχε πει η Σοφία Βογιατζάκη.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στα σχόλια της Βογιατζάκη για τον Κιμούλη

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναρωτήθηκε αν η Σοφία Βογιατζάκη έχει πάρει είδηση για το τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της.

«Κάποιος ηθοποιός θέλει να εκφράσει την αμέριστή του συμπάθεια προς έναν από αυτούς που έχουν καταγγελθεί. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, η κυρία Βογιατζάκη, που ούτε καν είναι στο σωματείο γραμμένη δεν έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της;», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να προσβάλει τις συναδέλφους της που έχουν καταγγείλει για συγκεκριμένους λόγους τον κύριο Κιμούλη, ο οποίος κατά τα άλλα, είναι ένας πολύ σημαντικός ηθοποιός, όπως λέει και η κυρία Βογιατζάκη».