«Γλίτωσε από μία...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Χρήστο Δάντη για Καρολίνα, Πρίαμο & Μπο μετά την απιστία στο Survivor All Star

«Αρχίζει ο εξευτελισμός»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Γλίτωσε από μία...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Χρήστο Δάντη για Καρολίνα, Πρίαμο & Μπο μετά την απιστία στο Survivor All Star

Έχει γίνει μεγάλος "ντόρος" τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το φιλί της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star, καθώς φαίνεται πως και οι δύο είχαν σχέσεις έξω από το παιχνίδι (δείτε εδώ πώς επιβεβαιώθηκε ο δεσμός του Κύπριου με την Ελευθερία Ελευθερίου), με αποτέλεσμα να πληγώνονται άνθρωποι σε τεράστιο βαθμό, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να δοθεί κάποια εξήγηση.

Όσοι παρακολουθούν το ειδύλλιο αυτό δεν έχουν διστάσει να εκφράσουν την άποψή τους για το θέμα και ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Δάντης του οποίου η κοπέλα βρίσκεται στο Survivor All Star και είναι ίσως και η μόνη που προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Μπο, σύντροφο της Καλύβα (δείτε εδώ την ανάρτησή του μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο).

Τα σχόλια του Χρήστου Δάντη για Πρίαμο, Καρολίνα και Μπο στο Survivor All Star

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, μίλησε στην Super Κατερίνα, την Τετάρτη 25/1 και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα εξηγώντας πως είναι στο πλευρό του συναδέλφου του και θεωρεί πως ακόμη κι αν έγινε με άσχημο τρόπο η αποκάλυψη, τουλάχιστον κατάλαβε πως υπήρχαν δίπλα του άτομα που δεν του έκαναν καλό.

«Ο Μπο είναι ένας διακεκριμένος δημιουργός, συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής του ραπ και παίζει δύο πολύ δύσκολα μουσικά όργανα, για μένα αυτό είναι ο Μπο. Χαίρομαι πολύ για αυτόν γιατί από ό,τι φαίνεται έπεσε σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν εκτιμούσαν αυτό που είναι και ήταν έτοιμοι να τον εκθέσουν ανά πάσα στιγμή. Οπότε γλίτωσε από μία κακοτοπιά.

Είναι αστείο που λένε ότι το τραγούδι που θα βγάλουμε είναι στημένο. Καλά έκανε και έκανε την τηλεοπτική εμφάνιση. Όλες οι θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται είναι αστείες. Δεν κρίνω κανέναν, αλλά όταν υπερβαίνει τα όρια της ανθρωπιάς και αρχίζει ο εξευτελισμός δεν είναι ωραίο», είπε χαρακτηριστικά.

Παντρεύεται την Ασημίνα Χατζηανδρέου;

«Μοιραία έκανε καλό στη σχέση μας η έκρηξη δημοσιότητας της Ασημίνας γιατί φάνηκε μέσω αυτής της κατάστασης. Πολλοί είδαν τη σχέση μας με πιο αγνό μάτι», ενώ λίγο αργότερα ανέφερε: «Δεν λέω όχι σε έναν πέμπτο γάμο, δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό για εμένα».

Και κατέληξε για τον Τριαντάφυλλο: «Η συμπεριφορά του σε σχέση με το Survivor είναι σταριλίστικη. Φοβάμαι μήπως αυτή η συμπεριφορά του κάνει κακό μακροπρόθεσμα».