Survivor All Star: «Τι να σου πουν εσένα» - Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τον Μπο μετά την απιστία της Καρολίνας

Το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Όλο και μεγαλώνει ο "ντόρος" που έχει προκληθεί μετά το trailer του Survivor All Star, που δέιχνει την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο σε ιδιαίτερες στιγμές μέσα στην ζούγκλα (δείτε το εδώ). Φυσικά και μετά την δημόσια εμφάνιση του Μπο στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο οποίος μίλησε για την παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ήταν μαζί τους τελευταίους μήνες (δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής).

Βέβαια, μετά από όλα αυτά, η υποστήριξη προς το πρόσωπο του Μπο ήταν μεγάλο. Μέσα στους ανθρώπους που τον στηρίζουν είναι και ο Χρήστος Δάντης, που έκανε μια ανάρτηση στο instagram, θέλοντας να ανεβάσει το ηθικό του τραγουδιστή.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τον Μπο και τα όσα γίνονται στο Survivor All Star

Ο Χρήστος Δάντης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης στον συνάδελφό του, Μπο. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του ράπερ μετά τη συνέντευξη-εξομολόγησή του στην εκπομπή της Μαρίας ΜπακοδήμουΓεια σου” και έγραψε: «Τι να λέμε για σένα φιλαράκι μου τα ίδια; Όλοι ξέρουμε ότι είσαι τεράστιος Άνθρωπος! Για άλλη μία φορά μπράβο».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Μπο έχει βρεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της σχέσης που διατηρούσε μέχρι πρότεινος με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Η ίδια ωστόσο, όπως είδαμε στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και ανταλλάσσει μαζί του φιλιά στο δάσος.

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Δάντη, ο οποίος διατηρεί δεσμό με την επίσης παίκτρια του “Survivor”, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τσακώθηκε με την Καρολίνα μετά την αποκάλυψη (δείτε εδώ τον λόγο).

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη!

Τα σχόλια του Μπο για την επικοινωνία του με την σύντροφο του Μάριου Πρίαμου

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπο είπε στην πρωινή εκπομπή ότι μίλησε και για την επικοινωνία που είχε με την οικογένεια της Καρολίνα Καλύβα και τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου (δείτε εδώ ποια είναι) μετά την προβολή του τρέιλερ με τα φιλιά.

«Μιλήσαμε με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου. Τι να πει; Έχει πέσει από τα σύννεφα. Στεναχωρημένη το ίδιο. Με πήρε αργά το βράδυ. “Έχω τρελαθεί” μου λέει και λέω “εντάξει ηρέμησε, το είδαμε”. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους», είπε ο Μπο για την επικοινωνία που είχε με την τραγουδίστρια σύντροφο του Μάριου Πρίαμου.

«Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω τους. Δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Δεν περνάω μόνο εγώ αυτό που περνάω. Περνάει και η οικογένειά της. Η μητέρα της, τα αδέλφια της, οι φίλοι της. Μίλησα με όλους. Έχω επαφή με όλους. Δεν μπορούν να πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Είναι η κόρης της αλλά καταλαβαίνουν το σωστό και το λάθος. Νιώθεις ότι εκτίθεσαι ο ίδιος», είπε ο Μπο για την οικογένεια της Καρολίνας.

Επιπλέον, ο Μπό δήλωσε στον αέρα της εκπομπής, ότι με τον Μάριο Πρίαμο ήταν καλοί φίλοι και πίστευε πως θα τη πρόσεχε μέσα στο ριάλιτι. Επίσης, αποκάλυψε πως ούτε και εκείνος είναι ελεύθερος, αφού βρίσκεται σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια και ανέφερε πως μίλησε με την κοπέλα του και έχει πέσει από τα σύννεφα!

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πλέον δεν είναι μαζί με την Καρολίνα, ωστόσο, θα ήθελε όταν επιστρέψει στην Ελλάδα να μάθει τι σκεφτόταν και γιατί του το έκανε αυτό.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα», είπε αρχικά χαρακτηριστικά.

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή. Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου.

Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα», συνέχισε μεταξύ άλλων.

«Δεν συζούσαμε, αλλά 1μιση μήνα μέναμε μαζί. Στο σπίτι μου έχει μέχρι και το αμάξι της», αποκάλυψε.