Survivor All Star: Άγριο επεισόδιο για Καρολίνα και Ασημίνα μετά την αποκάλυψη για το ειδύλλιο με τον Πρίαμο

Φίλη του Μπο η Χατζηανδρέου!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Άγριο επεισόδιο για Καρολίνα και Ασημίνα μετά την αποκάλυψη για το ειδύλλιο με τον Πρίαμο

Μεγάλο χαμό έχει προκαλέσει το ειδύλλιο ανάμεσα σε Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star, καθώς και οι δυο έχουν σχέσεις πίσω στην Ελλάδα. Εκείνη είναι με τον Μπο εδώ και ενάμιση περίπου μήνα, ενώ εκείνος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου εδώ και λίγο διάστημα.

Μετά το πλάνο που τους δείχνει καθαρά να φιλιούνται μέσα στο δάσος απομονωμένοι από όλους, έχει δημιουργηθεί μεγάλο σκάνδαλο. Ο Μπο την χώρισε δημόσια σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ενώ η Ελευθερία τον ξεφτίλισε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Και η Ασημίνα έξαλλη με την Καρολίνα λόγω του Πρίαμου στο Survivor All Star

Και μέσα στο Survivor All Star θα επικρατήσει χαμός με τις αντιδράσεις αντιπάλων και συμπαικτών. Ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν πετάξει τα καρφιά τους μπροστά στην κάμερα, ενώ στο συμβούλιο θα ξεκινήσουν πολλοί ψίθυροι.

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, μετά το συμβούλιο του νησιού η Καρολίνα Καλύβα θα τσακωθεί άσχημα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, περιστατικό που όπως ανέφεραν κόπηκε στο μοντάζ και δεν θα το παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Γιατί όμως τσακώθηκαν; Γατί η Ασημίνα γνωρίζει τον Μπο! Είναι συνεργάτης του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη, ενώ έχουν βγει μαζί πάρα πολλές φορές, οπότε θέλησε να τον στηρίξει.

Οι δυο κοπέλες μετά την αποκάλυψη θα δημιούργησαν τεράστια ένταση και χρειάστηκε να της χωρίσουν οι υπόλοιποι παίκτες αλλά και η παραγωγή.

Αυτό είναι το σημείο που συναντιούνται Πρίαμος & Καρολίνα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος συμμετείχε στο Survivor και γνωρίζει πάνω κάτω από τα κατατόπια, προσπάθησε στον αέρα του Open Weekend να υποδείξει το πιθανότερο σημείο που είχαν βρει και συναντιόντουσαν.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως τις δυο καλύβες χωρίζουν περίπου 200 μέτρα απόσταση και ότι μάλλον σε κάποιον αγώνα συνεννοήθηκαν να βρεθούν σε σημείο που είχαν εντοπίσει από κοινού μέσα στο δάσος.

Πιθανόν η καλύβα να βρίσκεται σε απόσταση που είναι ορατή από τις καλύβες των δυο ομάδων, ίσως πενήντα με εβδομήντα μέτρα μέσα στην ζούγκλα.