Παντρεύεται η Έλενα Τσαγκρινού; Η ευχάριστη αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

«Είναι όλα έτσι όπως τα θέλουμε και..»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύεται η Έλενα Τσαγκρινού; Η ευχάριστη αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον σύντροφό της, Dj Stephan και το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες (δείτε εδώ γιατί αποχώρησε από το σχήμα που συμμετείχε).

Πριν λίγο καιρό, η Έλενα Τσαγκρινού έκανε τις πρώτες δημόσιες τοποθετήσεις στο Μega Καλημέρα και επισημοποίησε την είδηση το χωρισμού της από τον Mike. Δεν είναι πια στη ζωή ζευγάρι με τον Mike και νιώθει άνετα να μιλάει για αυτό. Οι δύο τους υπήρξαν πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί για περίπου 5 χρόνια, ωστόσο αποφάσισαν από κοινού να μην συνεχίσουν ερωτικά αλλά ως δύο άνθρωποι, που κάποτε αγαπήθηκαν.

«Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός. Ο κάθε άνθρωπος σου έχει προσφέρει κάτι στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου και τον αγαπάς, γι’ αυτά που έχετε ζήσει μαζί. Είναι άδικο να αισθάνεσαι ότι έχει δικαιώματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει στο πως θα συνεχίσει εκείνος τη ζωή του», είχε πει χαρακτηριστικά και λίγο μετά βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Dj Stephan.

Παντρεύεται η Έλενα Τσαγκρινού;

Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Το καινούργιο μου τραγούδι θα βγει 2 Φεβρουαρίου. Είναι πολύ δύσκολο να συνεργάζεσαι με τον σύντροφό σου αλλά αν έχεις και στην προσωπική σου ζωή ωραία σχέση, τότε προχωράει», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού και συνέχισε: «Φυσικά και σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα. Είμαστε ευτυχισμένοι και γιατί όχι; Δεν βιάζομαι τόσο για την πρόταση γάμου αλλά αν προκύψει και είναι όλα έτσι όπως τα θέλουμε και όμορφα... Γιατί όχι;».