«Κακώς έκανα το δοκιμαστικό για το My Style Rocks» - "Κόλαφος" γνωστός σχεδιαστής

Γιατί το μετάνιωσε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κακώς έκανα το δοκιμαστικό για το My Style Rocks» -

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί ένας πολύ γνωστός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του στον πρόσφατο κύκλο του GNTΜ αλλά και το δοκιμαστικό που έκανε παλαιότερα για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks (δείτε εδώ την πρώτη παίκτρια που αποχώρησε).

Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ έχε επιστρέψει άκρως ανανεωμένο στις τηλεοπτικές μας οθόνες και μάλιστα έρχεται και η πρώτη αλλαγή, λίγες μέρες μόλις μετά την πρεμιέρα του. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να μπούνε ακόμα τρεις νέες παίκτριες που θα απασχολήσουν πολύ το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο για την επιλογή τους στα ρούχα αλλά και για τον χαρακτήρα τους για αυτό και σίγουρα αλλάξουν τις ισορροπίες του ριάλιτι μόδας.

Ποιος μετάνιωσε το δοκιμαστικό που έκανε για το My Style Rocks;

«Δεν κάνω για ριάλιτι εγώ, δεν πιστεύω ότι είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο και δεν είμαι για αυτά τα κανάλια τουλάχιστον. Μπορεί να είμαι καλός για την ΕΡΤ1 και το History Channel. Καλεσμένος με χαρά να βρεθώ ξανά στο GNTM αλλά ακόμα είμαι νωρίς, δεν έχει συζητηθεί κάτι. Δεν μου είναι εύκολο αυτό ούτε και να βγαίνω σε συνεντεύξεις μου είναι εύκολο, αλλά το κάνω γιατί κάνετε οι δημοσιογράφοι μια δουλειά και τη σέβομαι.

Το My Style Rocks δεν το έχω παρακολουθήσει γιατί τις ώρες που προβάλλεται είμαι στη δουλειά. Είναι ένα διασκεδαστικό σόου για κάποιον που κάθεται στο σπίτι του και θέλει να περάσει όμορφα. Μου είχαν κάνει παλιότερα πρόταση και είχα κάνει και δοκιμαστικό για το My Style Rocks. Δεν με πήραν, κακώς έκανα και το δοκιμαστικό ακόμη αλλά δεν μπορούσα να πω όχι γιατί κάποιος που με ξέρει, πιστεύω, δεν χρειάζεται να με περάσει από δοκιμαστικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ζούλια!