My Style Rocks: «Δεν συμφωνώ» - Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε

Ποια νίκησε τα 2.500 ευρώ;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Δεν συμφωνώ» - Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε

Bachelorette ήταν το θέμα του σημερινού 23/01 Gala του My Style Rocks και μάλιστα είδαμε την πρώτη νικήτρια για φέτος αλλά και την παίκτρια που συγκέντρωσε την μικρότερη βαθμολογία και αποχώρησε μετά από 1 εβδομάδα παραμονής στην στο ριάλιτι μόδας.

Η παίκτρια λοιπόν που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και έτσι κέρδισε το χρηματικό έπαθλο της εβδομάδας (2.500) ήταν η Όλγα Κοτλίδα.

Ωστόσο, στην χαμηλότερη θέση της κατάταξης βρέθηκαν η Εύα, η Τζωρτζίνα και η Βασιλική. Αρχικά, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες είχαν την ευκαιρία να σώσουν μια συμπαίκτριά τους και αυτή τελικά ήταν η τελευταία.

Οι δυο υπόλοιπες λοιπόν βρέθηκαν μπροστά από τους 3 κριτές, οι οποίοι διχάστηκαν σε σχέση με το ποια θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει πρώτη και μάλιστα την τελική απόφαση πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης μιας και οι 2 διαγωνιζόμενες είχαν συγκεντρώσει από μια ψήφο.

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks

Τελικά, ο κριτής επέλεξε να βρεθεί εκτός παιχνιδιού η Εύα κι έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην Τζωρτζίνα. Η πρώτη μάλιστα αντέδρασε την ώρα της ανακοίνωσης, όταν οι κριτές θέλησαν να δώσουν μια ευκαιρία ακόμα στην Τζωρτζίνα: «Δεν συμφωνώ, πιστεύω ότι άξιζα κι εγώ μια δεύτερη ευκαιρία», είπε φανερά συγκινημένη η Εύα Φούσκα, η οποία νωρίτερα είχε δεχτεί μια πολύ άβολη ερώτηση από τον Δημήτρη Σκουλό.