My Style Rocks: "Πάγωσαν" όλοι με την αμήχανη ερώτηση του Σκουλού στην Εύα - Παρενέβη η Καραβάτου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks:

Το πρώτο Gala του φετινού My Style Rocks ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 23/01 (δείτε εδώ την αλλαγή που θα δούμε τις επόμενες μέρες στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΙ). Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να επιμεληθούν λεπτομερώς τις εμφανίσεις τους, με θέμα το «bachelorette».

Ωστόσο, είδαμε εντάσεις και εκνευρισμούς από τα πρώτα κιόλας λεπτά μεταξύ 2 παικτριών, με αποτέλεσμα να ανεβούν αρκετά οι τόνοι. Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτριες που διαπληκτιστήκανε ήταν η Βασιλική και η Εύα, με αφορμή τις στυλιστικές επιλογές της τελευταίας για την εμφάνισή της. Το σύνολο της Εύας, η οποία είχε concept το bachelorette της κολλητής της φίλης, δεν ενθουσίασε καθόλου τη Βασιλική.

Η Εύα μετά την πασαρέλα της, ανέφερε: «Έχω να πάω στο bachelorette μιας φίλης μου, που είναι θεματικό και πρέπει να ντυθούμε όλες κουνελάκια αλλά με έναν εναλλακτικό τρόπο». Ωστόσο, η Βασιλική βαθμολόγησε το σύνολο της με 1 μόλις βαθμό, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

«Εγώ αυτό θα το έκανα σπίτι μου με το αγόρι μου και όχι έξω. Θεωρώ ότι είναι ένα νυχτικό, έβαλες ένα παπούτσι, μία ζώνη και μία μάσκα. Δεν ασχολήθηκες. Δεν έχεις πανωφόρι, τσάντα. Έτσι θα βγεις από το αυτοκίνητο; Πιστεύω ότι δεν ήθελες να βάλεις πανωφόρι, γιατί δεν ήξερες τι πανωφόρι να βάλεις», είπε η Βασιλική στην Εύα (δείτε εδώ τις φαρμακερές ατάκες που αντάλλαξαν αμέσως μετά).

Το σχόλιο του Δημήτρη Σκουλού στην Εύα

Παρόλα αυτά, οι ενδυματολογικές επιλογές της Εύας σχολιάστηκαν και από τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις για την μάσκα – κουνελάκι!

«Θα έχει πολύ κόσμο στο bachelorette ή θα είστε μόνες σας; Για να μπω στο κλίμα τώρα, θα είστε μόνο γυναίκες και ντύθηκες έτσι; Θα παίξετε role games, κάτι;» ρώτησε ο Δημήτρης Σκουλός. Ωστόσο, εκείνη την ώρα παρενέβη η Κατερίνα Καραβάτου: «Δημήτρη, τους ζήτησε η νύφη να φορέσουνε κάτι που θα παραπέμπει σε κουνελάκι, αλλά με τη δική τους ματιά».