My Style Rocks: «Είναι τουλάχιστον εξευτελιστικό» - "Σφαγή" μεταξύ Εύας και Βασιλικής

«Μήπως να πας στον οφθαλμίατρο μία βόλτα;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Είναι τουλάχιστον εξευτελιστικό» -

Το πρώτο Gala του φετινού My Style Rocks με θέμα bachelorette ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 23/01 (δείτε εδώ την αλλαγή που θα δούμε τις επόμενες μέρες στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΙ) και μάλιστα είδαμε εντάσεις και εκνευρισμούς από τα πρώτα κιόλας λεπτά μεταξύ 2 παικτριών, με αποτέλεσμα να ανεβούν αρκετά οι τόνοι.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτριες που διαπληκτιστήκανε ήταν η Βασιλική και η Εύα, με αφορμή τις στυλιστικές επιλογές της τελευταίας για την εμφάνισή της. Το σύνολο της Εύας, η οποία είχε concept το bachelorette της κολλητής της φίλης, δεν ενθουσίασε καθόλου τη Βασιλική.

Η Εύα μετά την πασαρέλα της, ανέφερε: «Έχω να πάω στο bachelorette μιας φίλης μου, που είναι θεματικό και πρέπει να ντυθούμε όλες κουνελάκια αλλά με έναν εναλλακτικό τρόπο». Ωστόσο, η Βασιλική βαθμολόγησε το σύνολο της με 1 μόλις βαθμό, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Ένταση στο My Style Rocks ανάμεσα στην Εύα και την Βασιλική

«Εγώ αυτό θα το έκανα σπίτι μου με το αγόρι μου και όχι έξω. Θεωρώ ότι είναι ένα νυχτικό, έβαλες ένα παπούτσι, μία ζώνη και μία μάσκα. Δεν ασχολήθηκες. Δεν έχεις πανωφόρι, τσάντα. Έτσι θα βγεις από το αυτοκίνητο; Πιστεύω ότι δεν ήθελες να βάλεις πανωφόρι, γιατί δεν ήξερες τι πανωφόρι να βάλεις», είπε η Βασιλική στην Εύα.

«Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Δεν είμαι εδώ για να αλλάξω τη γνώμη σου, που δεν είναι και σωστή στην τελική. Θα σου βάλω κι εγώ άσσο με καρδούλα» απάντησε η Εύα.

Βασιλική: Είναι σαν νυχτικό στα μάτια μου.

Εύα: Δεν βλέπεις καλά, ρε αγάπη μου. Δεν είναι νυχτικό.

Βασιλική: Φοράω φακούς επαφής.

Εύα: Μήπως να πας στον οφθαλμίατρο μία βόλτα;

Βασιλική: Δεν ανεβαίνει άλλο. Τριαντάρισα.