Αχώριστες μαμά και κόρη - Η βραδινή έξοδος της Τζούλιας Νόβα με την μικρή Δάειρα

Το βίντεο με τα πρώτα της βήματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Αχώριστη είναι η Τζούλια Νόβα με την κορούλα της, η οποία φυσικά είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και πάρα το βεβαρημένο πρόγραμμά της και τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα φροντίζει να περνά πολύτιμο και ποιοτικό χρόνο μαζί της (δείτε εδώ το πάρτι που της οργάνωσαν πριν λίγο καιρό για τα πρώτα της γενέθλια).

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει πολύ συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, πολλά από τα οποία είναι η κορούλα της.

«Μαζί με την βάφτιση μπορεί να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Ονοματοδοσία έχουμε κάνει στην μικρή…το όνομά της είναι Δάειρα, το σκέφτηκε ο σύζυγός μου», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα».

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 25/1, η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε ένα βίντεο αην βόλτα της με τη μικρή της, η οποία όπως βλέπουμε κάνει και τα πρώτα της βήματα.

Η βραδινή έξοδος της Τζούλιας Νόβα με την κορούλα της

Το επικίνδυνο περιστατικό που βίωσε με την μικρή πριν καιρό

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για την μικρή της κορούλα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει πια) και για ένα πολύ άσχημο περιστατικό που βίωσε το καλοκαίρι στις διακοπές της.

"Με αγχώνει κάτι το οποίο έπαθα στις διακοπές και δεν θα ήθελα να το ξαναπάθω ούτε να το πάθει κάποια μανούλα. Πάνω στην βιασύνη όταν φεύγαμε από τις διακοπές μια φίλη άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα, έκλεισε την πόρτα, δένω κι εγώ την μικρή και κλείνω την πόρτα, και κλείστηκε η μικρή μέσα. Δεν θα ήθελα ποτέ να βιώσω ξανά κάτι τέτοιο, αναγκάστηκα να σπάσω παράθυρο για να την απεγκλωβίσω.",