Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγκίνηση στην έναρξη του The 2night show - Το βίντεο έκπληξη για την γιορτή του

Τα πρώτα του λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγκίνηση στην έναρξη του The 2night show - Το βίντεο έκπληξη για την γιορτή του

Την ονομαστική του εορτή είχε χθες 25/1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής πέρασε το βράδυ του στο The 2night show, αφού το πρώτο μισάωρο είναι live και ευχήθηκε σε όλους τους συνονόματους.

Στην συνέχεια ωστόσο της βραδιάς, οι συνεργάτες του του είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Ένα βίντεο γεμάτο στιγμές από την ζωή του στο χώρο της τηλεόρασης. Πως από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης έφτασε να είναι από τους κορυφαίους παρουσιαστές.

Η συγκίνηση του Αρναούτογλου στο The 2night show

«Ωραία με τα άσπρα γένια πρώτα ο Θεός. Καταρχήν να ευχαριστήσω πάρα πολύ για το βίντεο που δεν το ήξερα. Επίσης, λείπουν κάποιες εκπομπές και δεν θέλω να στεναχωρήσω τους συνεργάτες.. είναι πολλά τηλεπαιχνίδια είναι οι πρωινές εκπομπές που κάναμε στο MEGA, είναι διάφορα άλλα πράγματα, αλλά ξέρω ότι δεν μπορούν να μπουν όλα μαζί. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ, το λέω για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι. Χαίρομαι που είμαστε εδώ όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων μετά την προβολή του βίντεο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ενός θανάτου.

Ποιος ήταν το πρώτο τηλεοπτικό βήμα του Γρηγόρη;

Το 2001, ύστερα από 10 σεζόν σε δύο σταθμούς της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να εγκατασταθεί και να εργαστεί στην Αθήνα παίρνοντας μεταγραφή στον ΑΝΤ1. Εκεί ξεκίνησε να παρουσιάζει την σατιρική εκπομπή "Στην Πρίζα" μαζί με τους Θανάση Βισκαδουράκη και Νίκο Στεργίου. Η εκπομπή δε σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε λίγους μήνες μετά. Το ίδιο διάστημα ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή "Chilli" στο ίδιο κανάλι μαζί με τους Βαγγέλη Περρή και Τάκη Γιαννούτσο.

Το 2002 πήρε μεταγραφή στο Mega Channel παρουσιάζοντας ουσιαστικά τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2002-2003 ανέλαβε την παρουσίαση των δύο πρώτων κύκλων του reality "Η Φάρμα" ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε την ταξιδιωτική εκπομπή "Όμορφος Κόσμος" που ήταν παρόμοια με αυτή που παρουσίαζε για χρόνια στο Μακεδονία TV. Την επόμενη σεζόν ανέλαβε την παρουσίαση του πρώτου κύκλου του reality επιβίωσης Survivor ενώ ξεκίνησε να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί που διήρκεσε 6 τηλεοπτικές σεζόν.