Βαρύ το κλίμα στο πλατό του The 2night show: «Θέλω να πω συλλυπητήρια...» - Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύ το κλίμα στο πλατό του The 2night show: «Θέλω να πω συλλυπητήρια...» - Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στο πλατό του The 2night show, το οποίο για λίγα επεισόδια θα βγαίνει για μισή ώρα live στον αέρα του ΑΝΤ1, με σκοπό να χαρίζει δώρα στους τηλεθεατές (δείτε εδώ τι συνέβη στο live).

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός, προλόγισε τους καλεσμένους του και θέλησε σε βαρύ κλίμα να δώσει τα συλλυπητήρια του σε μια καλεσμένο του που τις τελευταίες ημέρες περνάει πολύ δύσκολα.

Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου για το θάνατο

«Είναι αυτό που κάποιες φορές έρχονται παράξενες στιγμές που είναι μέσα στην ζωή. Όταν κάναμε την συνέντευξη, ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Από την συνέντευξη μέχρι σήμερα μεσολάβησε ο χαμός του μπαμπά της και σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, έγινε κι η ταφή.

Θέλω να πω συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Είναι αυτά τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η ζωή κι εννοείται ότι δεν αναφερθήκαμε σε τέτοιο θέμα. Ουσιαστικά η Μάρα είναι με την καλή της καρδιά και διάθεση κι είμαι βέβαιος τώρα ότι περνά κάποιες δύσκολες στιγμές. Μάρα μου συλλυπητήρια από εμένα, όλη την ομάδα και την οικογένεια του ΑΝΤ1 για αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάς. Θα μείνουμε σε αυτήν την απολαυστική κουβέντα, που έγινε πριν από μία εβδομάδα» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Μάρα Ζαχαρέα (δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του πατέρα της).

Ποιος ήταν ο σπουδαίος πατέρας της

Ο Αιμίλιος Ζαχαρέας(13 Απριλίου 1937 - 21 Ιανουαρίου 2023) ήταν Έλληνας οικονομολόγος γνωστός για τις μελέτες του σε ζητήματα της οικονομίας και της πολιτικής, καθώς επίσης για την έντονη συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες από την εποχή του 1-1-4 μέχρι σήμερα.[ασαφές]

  • Αποφοίτησε το 1952 από το Β Γυμνάσιο Αρρένων.
  • Τη δεκαετία του 60 ήταν μέλος σπουδάζουσας νεολαίας ΕΔΑ.
  • Ήταν τον Ιούλη του 1962 όταν δύο νεολαίοι της ΕΔΑ, ο ίδιος και ο Θανάσης Τσιώκος αποφασίζουν να ανεβάσουν στην Ακρόπολη –εσαεί σύμβολο ελευθερίας- μια σημαία ελληνική με τον αριθμό 114.
  • Υπήρξε μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ του εκτελεστικού γραφείου της Ε.ΑΡ και της πολιτικής γραμματείας του ενιαίου Συνασπισμού. Διετέλεσε γενικός γραμματέας εμπορίου στη κυβέρνηση Τζανετάκη.
  • Δημοσίευσε ικανό αριθμό βιβλίων, άρθρων, μελετών και δίδαξε σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.
  • Υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Ινστιτούτου Γκράμσι της Ρώμης και έχει τιμηθεί από διεθνείς οργανισμούς για το έργο του.
  • Απεβίωσε στις 21 Ιανουαρίου 2023