The 2night show: «Αυτή την ώρα στην ελληνική τηλεόραση γίνεται πανικός» - Η διαφορετική έναρξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Βγήκε σε live μετάδοση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: «Αυτή την ώρα στην ελληνική τηλεόραση γίνεται πανικός» - Η διαφορετική έναρξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στη late night ζώνη του ANT1 μέσα από το The 2Night Show επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 23/1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ωστόσο έκανε την ανατροπή και καλησπέρισε ζωντανά τους τηλεθεατές του.

Η διαφορετική έναρξη του Αρναούτογλου στο αποψινό The 2night show

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ενημέρωσε το κοινό πως το πρώτο μισάωρο της εκπομπής θα είναι Live θέλοντας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το κοινό του, χαρίζοντας πλούσια δώρα για το νέο έτος.

«Αυτή την ώρα στην ελληνική τηλεόραση γίνεται πανικός. Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω μία τηλεόραση και να κάνω ένα ζάπινγκ, αλλά επικρατεί χαμός.

Εμείς θα παραμείνουμε στο δικό μας στιλ που με τόσα χρόνια το κάνουμε με πολλή αγάπη και θα ήθελα ένα χειροκρότημα από τη δική μας την ομάδα, σε εσάς για την αγάπη που μας δείχνετε τόσα χρόνια», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τους συνεργάτες να χειροκροτούν.

Μάλιστα, είχε είχε την ευκαιρία να προλογίσει τους αποψινούς καλεσμένους, που θα ακολουθούσαν στο μαγνητοσκοπημένο κομμάτι της εκπομπής και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της πρώτης του καλεσμένης, η οποία ήταν η Μάρα Ζαχαρέα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τη κηδεία του πατέρα της).

«Η πρώτη κυρία που κάνει ποδαρικό είναι η Μάρα Ζαχαρέα. Είναι αυτό που κάποιες φορές έρχονται παράξενες στιγμές που είναι μέσα στην ζωή. Όταν κάναμε την συνέντευξη, ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Από την συνέντευξη μέχρι σήμερα μεσολάβησε ο χαμός του μπαμπά της και σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, έγινε κι η ταφή.

Θέλω να πω συλλυπητήρια στην Μάρα Ζαχαρέα, σε όλη την οικογένεια. Είναι αυτά τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η ζωή κι εννοείται ότι δεν αναφερθήκαμε σε τέτοιο θέμα. Ουσιαστικά η Μάρα είναι με την καλή της καρδιά και διάθεση κι είμαι βέβαιος τώρα ότι περνά κάποιες δύσκολες στιγμές. Μάρα μου συλλυπητήρια από εμένα, όλη την ομάδα και την οικογένεια του ΑΝΤ1 για αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάς. Θα μείνουμε σε αυτήν την απολαυστική κουβέντα, που έγινε πριν από μία εβδομάδα» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.