«Ο Βασάλος είναι να περάσει η βδομάδα να πάρουμε το τάληρο» - Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος κατά του Βασάλου

Τα σχόλια για τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor All Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Βασάλος είναι να περάσει η βδομάδα να πάρουμε το τάληρο» - Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος κατά του Βασάλου

Ο Τριαντάφυλλος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο δεύτερος κατά την διάρκεια της αναχώρησης του από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προς τον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος από την εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ είχε ρωτήσει τον Κωνσταντίνο με ποιους θα ήθελε αγωνιστεί, απάντησε τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Όταν όμως ενημερώθηκε για το ότι ο Ντάφυ δεν θα μπει ακόμα μέσα στο παιχνίδι, είπε χαρακτηριστικά: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Από εκεί λοιπόν ξεκίνησαν όλα και ο Τριαντάφυλλος πήρε φορά και με κάθε αφορμή που βρίσκει στον κράζει άσχημα - δείτε τι είχε γράψει στην πρώτη του ανάρτηση.

Τα νέα "καρφιά" του Τριαντάφυλλου για τον Βασάλο

Σε νέες δηλώσεις που προβλήθηκαν στο Happy Day του ALPHA, ο Τριαντάφυλλος ανέφερε μετά από ερώτηση για το αν τελικά θα μπει στο Survivor All Star: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στο Survivor, δεν πάω εγώ σε αυτό το παιχνίδι. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κ@λοτούμπα και ότι θα μπω με 40.000 τον μήνα. Τελικά κ@λπτούμπες ειναι αυτοί. Απέδειξα ότι δεν πρόκειται να πάω ούτε με 100.000 ευρώ, δεν αφήνω το παιδί».

Στην συνέχεια έκανε αιχμηρά σχόλια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το ριάλιτι επιβίωσης με όλους τους All Star παίκτες.

«Ο Βασάλος μια χαρά, δε μιλάει, ειναι να περάσει η βδομάδα να πάρουμε το τάληρο. Δε μετάνιωσα για αυτά που είπα για εκείνον. Κάθεται εκεί με το 17-18%. Ειρωνεύτηκε το 60% το δικό μας. Βασάλο μου έτσι ειναι αγόρι μου. 17-18-19% το πολύ. Είχες στο μυαλό σου ρε φίλε στο βαν πριν φύγεις, να πεις κάτι για μένα ειρωνικά και για το 60%. Να όμως που ήρθε μπούμερανγκ. Μπορεί και αυτός να με είχε αφίσα στο δωμάτιό του», σχολίασε μεταξύ άλλων.