«Εδώ και 2,5 χρόνια δε σηκώνει τηλέφωνα...» - Η άγνωστη ''κόντρα'' του Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά

Το μεγάλο παράπονο του παρουσιαστή του The 2night show

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 25/1 στο The 2night show ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την οποία είδαμε σε κάποια στιγμή αν φεύγει από τον καναπέ και να κάθεται στην καρέκλα του παρουσιαστή (δείτε εδώ την εξομολόγηση της ηθοποιού στην εκπομπή σχετικά με τη γέννηση της κόρη της).

Έτσι λοιπόν, ο Αρναούτογλου κάθισε στη θέση της και τότε άρχισε να γίνεται ο ίδιος συνεντευξιαζόμενος και μάλιστα να τοποθετείται σε ένα θέμα σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά.

«Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εκπομπή το μεσημέρι που έσκιζε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, ο Νίκος είναι ταλαντούχος, να δει τι θα κάνει για να το ανανεώσει.

Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει;», είχε πει σε άλλη συνέντευξη του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το Νίκο Μουτσινά σχετικά με τα νούμερα.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του ο Γρηγόρης έκανε γνωστό, πως εδώ και δύο χρόνια δεν έχει καμία επαφή με τον Μουτσινά, ο οποίος μάλιστα δε σηκώνει ούτε τα τηλέφωνα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γρηγόρης δεν θέλησε να μειώσει τον Νίκο Μουτσινά, καθώς τόνισε πως έχει ιδιαίτερο ταλέντο και ό,τι έχει να του ''προσάψει'' είναι μόνο σε προσωπικό επίπεδο.

Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Νίκο Μουτσινά

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως ειναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα. Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά.

Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δε με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ. Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά.

Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.