«Ήθελα να κάνω παιδί! Πήρα 40 κιλά και...» - H εξομολόγηση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου για την εγκυμοσύνη της

«Δεν ήξερα τι μου γινόταν κι όλα τα έμαθα από την ψυχοθεραπεία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήθελα να κάνω παιδί! Πήρα 40 κιλά και...» - H εξομολόγηση της Ελισάβετ Κωνσταντίνου για την εγκυμοσύνη της

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός, Ελισάβετ Κωσταντινίδου. Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπητές και επιτυχημένες ηθοποιούς που έχει αφήσει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση, όπως για παράδειγμα την συμμετοχή της στην σειρά του MEGA, Παρά Πέντε.

Στην εκπομπή λοιπόν, μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή. Έχει υπάρξει παντρεμένη στο παρελθόν, ενώ έχει αποκτήσει και μια κόρη που ακολουθεί τα βήματα της στην υποκριτική.

Η εξομολόγηση της Κωνσταντινίδου για την εγκυμοσύνη της

«Ήθελα να κάνω παιδί, ήμουν πολύ χαρούμενη έγκυος. Πήρα 40 κιλά. Εμάς μας προέκυψε με τον Ταξιάρχη και το κάναμε. Μετά παντρευτήκαμε. Δεν ήξερα τι μου γινόταν κι όλα τα έμαθα από την ψυχοθεραπεία.

Μου έλεγε κατά καιρούς ότι οι καλλιτέχνες κι οι ηθοποιοί είναι από την υψηλότερη κλίμακα που χρειάζεται να κάνουν ψυχοθεραπεία κι αυτοί που πηγαίνουν λιγότερο. Εγώ χαμογελούσα που το έλεγε. Της λέω μου το έχετε πει καμια δεκαριά φορές. Περιλαμβάνομαι κι εγώ σε αυτήν την κατηγορία; Δεν ήξερα, δεν σκεφτόμουν. Βουτούσα στα δύσκολα με απώλειες και ξανά μανά. Η ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισε πολύ μεγάλα τοπία και μετά συμπληρώθηκα με τις δικές μου αναζητήσεις σε άλλα πεδία» είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Δείτε σε φωτογραφία ποιος ηθοποιός είναι πρώην σύζυγός της αλλά και την κόρη τους.

Οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της και η κόρη τους

«Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδια πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Ήμουν αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μην βγω. Πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού. Η μαμά έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η «απώλεια» του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος», είπε αρχικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ίδια μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της, σχολιάζοντας: «Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις, τώρα είναι 1 εκατομμύριο φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί».

Αποκάλυψε μάλιστα και την αντίδραση της όταν η κόρη της, της ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για την σχέση που έχουν): «Όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει περίοδος δύσκολη, γιατί η κόρη μου έμεινε με εμένα. Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία, τώρα την θαυμάζω. Όταν είπα στην μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή μου έκλεισε το τηλέφωνο».