«Εντάξει μίλησες, δεν μπορώ...» - Σε έξαλλη κατάσταση η Σκορδά με τη νέα κίνηση του Βο σχετικά με την Καρολίνα

Μετά την αποχώρηση της Καλύβα από το Survivor all star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο προσκήνιο έχει έρθει ο Βο μέσα από τη σχέση του με τη Καρολίνα Καλύβα και το φλέρτ της με τον Μάριο Πρίαμο, όσο η κοπέλα αγωνιζόταν στο Survivor all star.

O τραγουδιστής αρχικά αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο, πως ήταν σε σχέση και ερωτευμένος μαζί της, ωστόσο μετά το επίμαχο πλάνο με τα φιλιά κράτησε άλλη στάση, η οποία γινόταν γνωστή μέσα από τα social media (δείτε εδώ το άδειασμα της μητέρας της Καρολίνας στο Βο).

Ο ίδιος όχι μόνο έχει χωρίσει με τον τρόπο του, αλλά μετά τα νέα επεισόδια του ριάλιτι έκανε μια ανάρτηση το βράδυ της Τετάρτης 25/1 στο instagram, που σχολιάστηκε από κάποιους.

"Παρακολουθώ τα πάντα...", έγραψε ο Βο.

undefined

Για κάποιους είναι πολύ λογικό το γεγονός, πως ο τραγουδιστής εκφράζεται δημόσια για όσα έχουν συμβεί τελευταία στην προσωπική του ζωή, από την άλλη όμως μέσα από το Πρωινό μας την Πέμπτη 26/1 είδαμε τη Φαίη Σκορδά να εκφράζει διαφορετική γνώμη.

Το αιχμηρό σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τη στάση του Βο σχετικά με την Καρολίνα και τον Πρίαμο

«Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, σαφώς στρέφεσαι σε αυτούς τους οποίους πληγώνονται και στη συγκεκριμένη ο Μπο. Ήταν ένας άνθρωπος που αλλιώς τα είχε σκεφτεί αλλιώς του ήρθανε, άσχετα ότι δεν έχουμε ακούσει ακόμα την Καρολίνα, άσχετα όλο αυτό το πράγμα το βλέπουμε σαν μια υπερβολή, δεν τον κρίνω.

Αλλά όταν βλέπω τα πάντα σε stories. Εχθές ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε “βλέπω τα πάντα”. Εντάξει μίλησες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η συνέχεια, μου κάνει λίγο περίεργη. Και σκέφτηκα ότι σε μία προηγούμενη στιγμή, σε έναν άλλο τραγουδιστή -δεν θέλω να πω το όνομά του – που είχε σχέση με την Μαριαλένα, τον κυνηγούσαμε και κρυβόταν και δεν μίλησε ποτέ. Είναι θέμα επιλογής και στάσης ζωής», είπε η Φαίη Σκορδά.