Survivor All Star: «Ο Μπο το παρουσιάζει ότι...» - Η μητέρα της Καρολίνας τον "αδειάζει" δημόσια

«Χθες συναντήθηκα μαζί του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ο Μπο το παρουσιάζει ότι...» - Η μητέρα της Καρολίνας τον

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα από την περασμένη Κυριακή με το όνομα της Καρολίνας Καλύβα, στο Survivor All Star. Η κίνηση της ενώ έχει σχέση πίσω στην Ελλάδα με τον Μπο, να ξεκινήσει ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο παιχνίδι άναψε πολλές "φωτιές".

Από τότε που η κάμερα τους "τσάκωσε" και τα καυτά τους φιλιά προβληθούν σε όλο το πανελλήνιο έχει ξεκινήσει μια αδιανόητη επίθεση προς το πρόσωπο της από το twitter που με κάθε ευκαιρία την κράζει μιλώντας για αξιοπρέπεια. Από την άλλη να σημειωθεί πως ο Μάριος παρόλο που και εκείνος έχει σύντροφό (δείτε την εδώ) δεν έχει συγκεντρώσει τόσο μίσος, ακόμη που γνώριζε την σχέση της και μάλιστα ήταν όλοι φίλοι.

Βέβαια ο Μπο από την άλλη τον έκραξε δημόσια: «Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή. Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο» - δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Η συνάντηση Μπο - μητέρας Καρολίνας και η απάντηση της

O Μπο λοιπόν μετά τα όσα έγιναν, συναντήθηκε με την μητέρα της Καρολίνας με σκοπό να συζητήσουν τα όσα έχουν συμβεί. Το Πρωινό μας, μετά την συνάντηση τους, πρόβαλε τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από τις οποίες "αδειάζει" τον πρώην σύντροφο της κόρης της.

«Ο Μπο γνωστοποίησε τη σχέση του με την Καρολίνα την δεύτερη μέρα που η Καρολίνα είχε αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Χθες συναντήθηκα με τον Μπο για το περιβόητο αυτοκίνητο που έχει αφήσει η Καρολίνα σπίτι του. Η Καρολίνα δεν το άφησε εκεί για να γυρίσει να το πάρει αλλά για να το πουλήσει. Ο Μπο το παρουσιάζει ότι το άφησε εκεί για να γυρίσει σε αυτόν», είπε η μητέρα της.