Στο πειθαρχικό ο Αλέξης Κούγιας: «Μα@κες, άντε φύγετε» - Έβρισε κα έσπρωξε τρέχοντας τους δημοσιογράφους

Βίντεο ντοκουμέντο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο πειθαρχικό ο Αλέξης Κούγιας: «Μα@κες, άντε φύγετε» - Έβρισε κα έσπρωξε τρέχοντας τους δημοσιογράφους

Στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας μετά από καταγγελία που δέχτηκε από το Σωματείο Στήριξης Διεμφυλικών σχετικά με δηλώσεις που είχε κάνει προς το πρόσωπο της Τζεφ Μοντάνα με την οποία πολλές φορές έχουν έρθει σε κόντρα - δείτε εδώ περιστατικό.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, μετέφεραν όλο το κλίμα που επικράτησε, ενώ πρόβαλλαν και ένα βίντεο με τον ποινικολόγο κατά την έξοδο του από το Πειθαρχικό.

Έξαλλος ο Κούγιας - Η αντίδραση του απέναντι στους δημοσιογράφους

Οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για να αποσπάσουν μια δήλωση του Αλέξη Κούγια, ωστόσο με τίποτα δεν περίμεναν την αντίδραση που θα είχε. Βλέποντας τους, τούς έσπρωξε και έτρεξε προς την έξοδο βρίζοντας.

«Μα@κες, άντε φύγετε», ήταν τα λόγια που κατάφερε να πιάσει η κάμερα.

Η απάντηση της Τζεφ Μοντάνα στον Κούγια

Λίγο αργότερα, στην εκπομπή πρόβαλλαν τις δηλώσεις της Τζέφ Μοντάνα σχετικά με τις εξελίξεις στο Πειθαρχικό.

«Σήμερα έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης που απασχόλησε πάρα πολύ τα media πέρυσι και αναφέρθηκαν όλες οι δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο πρόσωπό μου. Αλλά και όλες οι σεξιστικές δηλώσεις. Μην τις αναπαράγουμε πάλι γιατί είναι πολύ άσχημες.

Του γνωστοποίησαν στο πειθαρχικό ο Σύλλογός του ως δικηγόρος τι έκανε λάθος και γιατί. Ανέφεραν τον ρατσιστικό λόγο και τη νομική του υποχρέωση να γνωρίζει όρους όπως τι είναι διεμφυλικός. Είπε για εμένα ότι με συμπαθεί πάρα πολύ και με βλέπει σαν παιδί του. Δεν είμαι παιδί του και δεν θα ήθελα καθόλου ο πατέρας μου να μιλάει για εμένα με αυτόν τον τρόπο.

Δεν είναι το θέμα να καταλάβει την πολιτική ορθότητα του δυτικού πολιτισμού. Το θέμα είναι να μην επιτίθεται, να μην εκβιάζει και να μην θεωρεί ότι μπορεί να μιλάει κακοποιητικά δημόσια. Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δουλέψανε πολύ σωστά οι άνθρωποι στο Πειθαρχικό. Περιμένω την απόφαση».