«Έχει εμμονή μαζί μου» - Η Τζεφ Μοντάνα "άδειασε" τον Αλέξη Κούγια

«Δεν ζούμε τον Μεσαίωνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχει εμμονή μαζί μου» - Η Τζεφ Μοντάνα

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα εντόπισε την Τζεφ Μοντάνα και κατάφερε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Αλέξη Κούγια. Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης 16/6 και παρά το γεγονός πως έχει προσπαθήσει να κρατήσει μία απόσταση, η καταγγελία που του έκανε έφερε όλη την κόντρα στο προσκήνιο.

Η ίδια, που λίγο καιρό πριν εξομολογήθηκε για την σχέση της με τον πατέρα της, υποστήριξε πως ο δικηγόρος έχει εμμονή μαζί της και την ίδια στιγμή καταπάτησε και το δικαίωμα της να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, γι' αυτό και αποφάσισε να προβεί σε καταγγελία, θεωρώντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται πλέον αποδεκτές.

Οι δηλώσεις της Τζεφ Μοντάνα για τον Αλέξη Κούγια

«Με αγαπάει πολύ ο Κούγιας, έχει εμμονή μαζί μου. Αυτό κάνει, βγάζει δελτία τύπου, έχει εμμονή, ψύχωση. Έχω πάρει μια απόσταση από όλο αυτό εδώ και κάποιον καιρό γιατί κάνω τα δικά μου. Έκανα καταγγελία στο Πειθαρχικό και μου γνωστοποίησαν οι άνθρωποι εκεί ότι δεν ανέχονται τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές.

Είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη ο αυτοπροσδιορισμός και το καταπάτησε. Οφείλει να κάνει μια… αναβάθμιση λογισμικού. Δεν ζούμε τον Μεσαίωνα. Για αυτό όφειλα να ολοκληρώσω την καταγγελία», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχα γνώση όταν τον γνώρισα, έχει πόνο αυτή η ιστορία»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 11/4, το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα, έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για πολλά αλλά και λεπτά ζητήματα που την αφορούν. Αρχικά μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της, από όταν τους αποκάλυψε πως θέλει να είναι γυναίκα αλλά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα που την έχει τραυματίσει όπως υποστηρίζει, αυτό του Λιγνάδη.

Όσον αφορά στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η ίδια τόνισε: «Ένιωσα απαίσια όταν αντίκρισα τον Δημήτρη Λιγνάδη στο δικαστήριο. Ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε. Δεν ήθελα να τον κοιτάω.

Με τραυμάτισε… Όχι μόνο ο Λιγνάδης, είχα συνηθίσει σε επιθετικές συμπεριφορές. Δεν είχα την γνώση στην μικρή ηλικία όταν τον γνώρισα. Έχει πολύ πόνο αυτή η ιστορία».