«Έφυγε από τη ζωή ο....» - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου σε βαρύ ψυχολογικό κλίμα

Συγκίνηση στο πλατό του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έφυγε από τη ζωή ο....» - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου σε βαρύ ψυχολογικό κλίμα

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση μετέφερε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μίλησε για έναν θάνατο προσώπου που έχει σκορπίσει το πένθος τόσο σε πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όσο και στον αθλητισμό.

Πρόκειται για μια απώλεια η οποία ήδη έχει κυκλοφορήσει από χθες 25/1 και ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανακοίνωση της Καινούργιου για το θάνατο

Τα δικά της λόγια θέλησε να πει και η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, προλογίζοντας το θέμα αλλά και τις δηλώσεις που θα γινόντουσαν στην συνέχεια.

«Πάνε σε κάτι που είναι βαρύ και στενάχωρο. Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαϊδη λίγους μήνες μετά το θάνατο του. Πριν λίγες ημέρες είχε μιλήσει πολύ συγκινημένος για το θάνατο του Αλέξανδρου», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καμία σχέση με καρκίνο. Μπήκε λοιπόν στο χειρουργείο σχετικά με το πρόβλημα και εκεί ανακάλυψαν πως νοσεί από καρκίνο και χρειάστηκε να χειρουργηθεί, ωστόσο δεν βγήκε ποτέ από το χειρουργείο.

H ανάρτηση της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη το πρωί της Τετάρτης 25/1, με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του ίδιους στο Instagram.

«Η οικογένεια μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του Αλέξανδρου, τον δεύτερο πατέρα του, τον Κώστα Τσιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα. Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά το "γιο" του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν. Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπο μας. Βιάστηκα βνα φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θρήνος ξανά στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη