Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Αγνώριστος στα 19 του ο Κόρομι - Βίντεο από όταν έψαχνε σε εκπομπή της Λαμπίρη τον έρωτα

Και όμως δε θα τον καταλαβαίναμε...

Αγνώριστος στα 19 του ο Κόρομι - Βίντεο από όταν έψαχνε σε εκπομπή της Λαμπίρη τον έρωτα
News 26.01.2023 12:57
Από Ελένη Μήτση

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας παίκτης του Survivor all star, ο οποίος μπήκε με καθυστέρηση στο ριάλιτι επιβίωσης και όχι στην πρεμιέρα, καθώς η παραγωγή έκρινε καλύτερο να τον κρατήσει ως έκπληξη.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 22/1 ο Κόρομι μπήκε μαζί με άλλους 2 παίκτες (δείτε εδώ ποιους) στο Survivor με τις ομάδες να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Πιο αναλυτικά, οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν με χαμόγελο, καθώς χρειάζονται δυνατούς παίκτες που θα τα δίνουν όλα για τη νίκη και θα δυναμώσουν την ομάδα μετά τις πρόσφατες απώλειες με τον Κόρο να δίνει σοβαρές ελπίδες σε μαχητικό επίπεδο.

Σίγουρα είναι αρχή ακόμα να κρίνουμε την παρουσία του Κόρομι στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ο κόσμος έχει μια καλή εικόνα για εκείνον από την πρώτη του κιόλας συμμετοχή στο παιχνίδι.

Η συμμετοχή του Γιώργου Κόρομι σε παιχνίδι αγάπης

Αυτό όμως, που το κοινό δε θυμόταν είναι η πρώτη εμφάνιση του παίκτη στην ελληνική τηλεόραση, καθώς τον είχαμε πρωτοδεί σε εκπομπή γνωριμιών στο Star, την οποία παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η αποκάλυψη έγινε την Τετάρτη 25/1 από το Καλό μεσημέρακι και έτσι είδαμε τον Κόρομι στα 19 εντελώς διαφορετικό από τη σημερινή του εκδοχή να αναζητάει την αγάπη και να περιγράφει, πως είναι για εκείνον η τέλεια γυναίκα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είδε την κάμερα και... - Η απίστευτη αντίδραση του Κόρομι όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για το Survivor All Star

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Κόρομι μετά το μεγάλο "όχι" της τελευταίας στιγμής στο Survivor All Star

Share