Survivor All Star: Επισκέψεις στον Άγιο Δομίνικο - Τι συνέβη στην παραλία με τους Κόκκινους και τους Μπλε

Οι ομάδες μεγαλώνουν ξανά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Επισκέψεις στον Άγιο Δομίνικο - Τι συνέβη στην παραλία με τους Κόκκινους και τους Μπλε

Εδώ και καιρό σας είχαμε ενημερώσει πως τρεις νέοι παίκτες θα εισβάλουν στο Survivor All Star και στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Και αυτό δεν άργησε να συμβεί. Την Κυριακή 22/1, λοιπόν, κατέφτασαν στην ακτή η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης οι οποίοι πλησίασαν την μπλε ομάδα στην οποία θα βρίσκονται, ενώ στην μεριά των κόκκινων κατευθύνθηκε ο Γιώργος Κορόμι.

Εκείνη κατάγεται από την Έδεσσα, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και μένει στη Μύκονο. Πολυταξιδεμένη στην Ελλάδα, θα πω εγώ. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως κοινωνική, δραστήρια αλλά και εγωίστρια.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρις Σταμούλης είναι δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες. Ύστερα, σπούδασε και νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing. Τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική (δείτε εδώ πως είναι δύο χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο ριάλιτι).

Η εισβολή των νέων παικτών στο Survivor All Star

Οι συμπαίκτες τους τους υποδέχθηκαν με χαμόγελο, καθώς χρειάζονται δυνατούς παίκτες που θα τα δίνουν όλα για τη νίκη και θα δυναμώσουν τις ομάδες μετά τις πρόσφατες απώλειες και τα πρόσωπα αυτά φαίνεται πως σκοπεύουν να το κάνουν (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα 22/1).