Κούρεψε το μαλλί και έχτισε κοιλιακούς φέτες - Σοκαριστική η αλλαγή του Κρις Σταμούλη δυο χρόνια μετά το Survivor 4

Θα μπει στο Survivor All Star!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούρεψε το μαλλί και έχτισε κοιλιακούς φέτες - Σοκαριστική η αλλαγή του Κρις Σταμούλη δυο χρόνια μετά το Survivor 4

Δεν έχει κάνει καν πρεμιέρα και ήδη όλοι μιλούν γι' αυτό! Το Survivor All Star έρχεται στις οθόνες μας την Κυριακή 8/1 και το μόνο σίγουρο είναι πως θα απασχολήσει πολύ!

Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου και Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι τα πιο πρόσφατα ονόματα που ανακοινώθηκαν. Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένη Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας και Περικλής Κονδυλάτος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος, έχουν επίσης «κλειδώσει» και θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε, σίγουρα, τους 26 Survivors που θα βρεθούν στο ριάλιτι επιβίωσης. Έχουν κλειδώσει, όμως, κι άλλοι, όπως μαθαίνουμε... που η παραγωγή τους κρατάει κρυφούς! Αλλά στο Youweekly.gr, τίποτα δε μένει κρυφό!

Πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε το όνομα μιας παίκτριας που ήδη έχει υπογράψει με τον Ατζούν και την έχουν stand by. Δηλαδή δεν θα μπει από τους πρώτους κι ανά πάσα ώρα και στιγμή που θα τον χρειαστούν θα φύγει για Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ σε ποιο πρόσωπο αναφερόμαστε). Πριν από λίγα λεπτά, όμως, μάθαμε πως ακόμη ένα πρόσωπο έχει κάνει την ίδια ακριβώς συμφωνία: Ο Κρις Σταμούλης.

Η ζωή του Κρις Σταμούλη σήμερα

Ο μεγαλοδικηγόρος απασχόλησε πολύ με την συμμετοχή του στο Survivor 4 κι από όταν αποχώρησε και μετά η εικόνα του άλλαξε ριζικά.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Το χρυσό deal του Γιώργου Λιανού - Πόσα λεφτά θα παίρνει την εβδομάδα για το Survivor All Star

Πλέον, έχει κυκλοφορήσει δικό του βιβλίο για την απώλεια βάρους και ετοιμάζεται με σκληρή προπόνηση για τον Άγιο Δομίνικο ξανά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον δεν θα υπάρχουν Μαχητές και Διάσημοι ενώ μία ακόμη σημαντική αλλαγή αφορά στο «νησί της απομόνωσης». Εκεί θα μένουν παίκτες οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα πηγαίνουν σε αυτό το μέρος με ελάχιστες προμήθειες. Μάλιστα, δεν θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στα αγωνίσματα επάθλου.